Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Miejsce do paintballa\asg

Post autor: ghost3 »

Witam serdecznie.

Chciałbym się dowiedzieć czy bylibyście zainteresowani miejscem w Legnicy gdzie można postrzelać z paintballa\asg. Mile widziane uwagi i propozycje.

Pozdrawiam
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rusek »

To zależy na jakiej zasadzie. Czy to w zamyśle jest kilka tektur które imitują budynki? Jeżeli była by to tzw. "wioska" z czymś więcej niż tekturą to pewnie, że tak :) Mówi od strony ASG :)
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Miejsce jest w fazie planowania na dniach bede szukał miejsca mam dwa na oku w legnicy w okolicach ulicy poznańskiej i w planach jest hala + miejsce dookoła (jakieś przeszkody w stylu opony może wraki samochodów) cena za wstęp ok 10 - 15 zł wypożyczenie sprzętu ok 50zł tj marker\replika mundur kulki). Wstępnie tak to wygląda.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

paintballowcy pewnie się ucieszą. Dla nas musiałby to być duży teren żeby to miało sens. Chociaż pewnie od czasu do czasu jak były by warunki to na jakieś CQB by się wpadało :) W takim razie czekam na dalsze informacje.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Cieszy mnie ,że jest troche osób za w okolicach marca wszystko się wyjaśni i będę wiedział na czym stoje czym będę dysponował. Jeżeli ty albo twoi znajomi macie jakieś propozycje lub uwagi to proszę o ich przedstawienie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Puściłem temat dalej jak coś ciekawego wymyślimy to na pewno dam znać. Tymczasem czekam na dalsze informację. :)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM