Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Seiko »

Gombey też składałem podanie przez strone eRektrutacje KGHM-u na elektromontera odzdział Lubin. Wczoraj do mnie dzwonili abym zglosił sie na rozmowe, ale wyjaśniłem że zostałem przyjety do sieroszowic. Chyba coś się jednak zmieniło w sprawie przyjęć bez pleców, jestem na to dowodem w przeciągu 1,5 m-c zapraszano mnie na 2 rozmowy/test. 31 zrywam umowe z obecnym pracodawcą za porozumieniem stron, nie chce wcześniej bo przepadną mi premie, 3 zgłaszam się z papierami do biura. Pozdrawiam
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

gombey pisze:Szybowi raczej 8 godzin, pozostali nie wiem.
jeśli chodzi o ścisłość to 7,5 godz. wszyscy a ci którzy pracują w szczególnych warunkach 6 godz. (w uproszczeniu praca pow. 28oC choć wyliczana jest też wilgotność i poziom chłodzenia itd. tzw. "katastopnie") 8 godz tylko pracujący na powierzchni.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Ja już złożyłem wniosek o rozwiązanie umowy za porozumieniem stron z dniem 31.12.2010 i czekam na decyzje prezesa obecnej firmy. Mam nadzieje, że nie będą robić problemów. 3 stycznia mam się zgłosić do biura z zaświadczeniem lekarskim, wypełnionym formularzem co dostałem tydzień temu, świadectwem pracy z obecnej firmy (jak już będę miał) i dwoma zdjęciami.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

Moze ktos mi powiedziec w jakich przedzialach mieszcza sie zarobki w firmach typu: PRGM, Bud Centrum, Desim, Kupryt, Bornit?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Seiko: Z Lubina też dzwonili, ale też powiedziałem im, że jestem już przyjęty na Sierpol i dam szanse innym :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kurak »

gombley byl jakis egzamin ? jakie pytania ? ;-)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

kurak: Był egzamin pisemny. Pytania podawałem na forum kiedyś. Musisz poszukać we wcześniejszych postach (tak około 38 strony) :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kurak »

a powiedz mi jeszcze kolego na czym polega ta praca? czym sie zajmujesz? jakie sa twoje obowiazki? jezeli moge zapytac oczywiscie ;)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Dopiero od stycznia zaczynam więc dokładnie Ci nie opowiem. Praca jako elektromonter polega zazwyczaj na przeglądach, konserwacji itp. oraz na lokalizacji i usuwaniu usterek instalacji i urządzeą elektrycznych :) Jak rozpocznę pracę i nieco się wdrożę w nowe obowiązki to mogę poopowiadać co i jak :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: cwirek3 »

gembey
Mam pytanie dostalem sie na rozmowe kwalifikacyjna do zg lubin na elektromontera
chcialem sie dowiedziec jak wyglada taka rozmowa? czy tan test ma zawsze takie same pytania , czy sie zmieniaja
z gory dzieki.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

To zależy czy będzie to zwykła rozmowa czy "casting" taki jak na Sierpolu. Jeśli egzamin pisemny to pytania (te, które jeszcze pamiętałem) oraz jak to wygląda napisałem gdzieś wcześniej (bodajże 38 strona tego tematu lub gdzieś w jej okolicach). Nigdy nie byłem na rozmowie czy egzaminie w ZG Lubin ale podejrzewam, że raczej nic nowego nie wymyślą :)
Jeśli natomiast będzie to klasyczna rozmowa kwalifikacyjna to prawdopodobnie zapytają o wykształcenie, uprawnienia, przebieg kariery zawodowej itp. ewentualnie jedno czy dwa pytanka z elektryki.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

gombey
Wyslalem formularz na erekrutacja i po jakims czasie zadzwonila do mnie babka zebym przyszedl na rozmowe kwalifikacyjna nie wspominala o zadnym castingu. wiec moze tak jak mowisz bedzie to klasyczna rozmowa. jeszcze mam pytanko , jak dostales odpowiedz to na rozmowe czy na casting?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

gombey
Wyslalem formularz na erekrutacja i po jakims czasie zadzwonila do mnie babka zebym przyszedl na rozmowe kwalifikacyjna nie wspominala o zadnym castingu. wiec moze tak jak mowisz bedzie to klasyczna rozmowa. jeszcze mam pytanko , jak dostales odpowiedz to na rozmowe czy na casting?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Po prostu pani z kadr powiedziała (a właściwie napisała bo informacja przyszła mailem), że w takim i takim dniu jest egzamin na elektromontera, że należy się zgłosić z długopisem i że egzamin w innym terminie nie jest możliwy :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: *Vegitt* »

Gombey tak się składa, że będąc elektromonterem(elektrykiem na oddziałach) będziesz przebowywał istniejące, bądź zabudowywał nowe sieci (nici) pod kątem projektu.Czyli łycha 6kV i do przodu. Oczywiście przeglądy też wchodzą w gre. Ale w sumie co ja tam wiem...
Savoir Aimer! Endless Satisfaction!
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM