Nowy(a) na forum

Gombey też składałem podanie przez strone eRektrutacje KGHM-u na elektromontera odzdział Lubin. Wczoraj do mnie dzwonili abym zglosił sie na rozmowe, ale wyjaśniłem że zostałem przyjety do sieroszowic. Chyba coś się jednak zmieniło w sprawie przyjęć bez pleców, jestem na to dowodem w przeciągu 1,5 m-c zapraszano mnie na 2 rozmowy/test. 31 zrywam umowe z obecnym pracodawcą za porozumieniem stron, nie chce wcześniej bo przepadną mi premie, 3 zgłaszam się z papierami do biura. Pozdrawiam
Maniak

jeśli chodzi o ścisłość to 7,5 godz. wszyscy a ci którzy pracują w szczególnych warunkach 6 godz. (w uproszczeniu praca pow. 28oC choć wyliczana jest też wilgotność i poziom chłodzenia itd. tzw. "katastopnie") 8 godz tylko pracujący na powierzchni.gombey pisze:Szybowi raczej 8 godzin, pozostali nie wiem.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec

Ja już złożyłem wniosek o rozwiązanie umowy za porozumieniem stron z dniem 31.12.2010 i czekam na decyzje prezesa obecnej firmy. Mam nadzieje, że nie będą robić problemów. 3 stycznia mam się zgłosić do biura z zaświadczeniem lekarskim, wypełnionym formularzem co dostałem tydzień temu, świadectwem pracy z obecnej firmy (jak już będę miał) i dwoma zdjęciami.
Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Nowy(a) na forum

Bywalec

Dopiero od stycznia zaczynam więc dokładnie Ci nie opowiem. Praca jako elektromonter polega zazwyczaj na przeglądach, konserwacji itp. oraz na lokalizacji i usuwaniu usterek instalacji i urządzeą elektrycznych
Jak rozpocznę pracę i nieco się wdrożę w nowe obowiązki to mogę poopowiadać co i jak 
Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, 12:04 przez gombey, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy(a) na forum

Bywalec

To zależy czy będzie to zwykła rozmowa czy "casting" taki jak na Sierpolu. Jeśli egzamin pisemny to pytania (te, które jeszcze pamiętałem) oraz jak to wygląda napisałem gdzieś wcześniej (bodajże 38 strona tego tematu lub gdzieś w jej okolicach). Nigdy nie byłem na rozmowie czy egzaminie w ZG Lubin ale podejrzewam, że raczej nic nowego nie wymyślą 
Jeśli natomiast będzie to klasyczna rozmowa kwalifikacyjna to prawdopodobnie zapytają o wykształcenie, uprawnienia, przebieg kariery zawodowej itp. ewentualnie jedno czy dwa pytanka z elektryki.
Jeśli natomiast będzie to klasyczna rozmowa kwalifikacyjna to prawdopodobnie zapytają o wykształcenie, uprawnienia, przebieg kariery zawodowej itp. ewentualnie jedno czy dwa pytanka z elektryki.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Bywalec

Informacje
Bing [Bot] » 2 gości