Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

pawlo pisze:i co gombey przyjęli Cię ? Ten cały egzamin to lipa
Póki co cicho siedzą. Jak dla mnie to też raczej lipa. Nie rozumiem tylko po co robią te erekrutacje, castingi, zawracają ludziom w głowach i dają nadzieje, a potem i tak przyjmują pociotków. Dla kogo ten cyrk i po co?

Oczywiście jakiś cień nadziei zawsze mam (inaczej w ogóle bym nie odpowiadał na ogloszenia i nie jechał na ten egzamin), ale raczej nic z tego pomimo, iż egzamin poszedł dobrze.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pawlo »

Ja byłam na castingu na ślusarz mechanik na szybowy i lipa , teraz jeszcze były trzy ogłoszenia na mechanika ,ale narazie sie nie odezwalii pewnie się nie odezwa. heheh zapraszają tylko tych co jeszcze nie byli ,ze niby kghm daje wszystkim szanse , a tak naparawd to kazdy wie jak jest...................
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Ja właśnie wysłałem ogłoszenie na elektromontera pz w ZG Lubin. Ciekawe czy będzie casting, rozmowa czy po prostu cisza :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tutifruti99 »

robi w kghm roboty firma o nazwie "Kopex"? Dobra to firma moze ktos sie orientuje?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: marp »

chce się was poradzić. Mianowicie jaki kurs lub uprawnienia mogę teraz zrobić aby zwiększyć swoje szanse na znalezinie pracy w KGHM? sledzilem troche forum do tylu ale wiadomo ze sytuacja się zmienia wiec chcialbym na świerzo zapytac co teraz może być na topie... :):):) ??? co zrobić i gdzie? czekm na odp i z góry dzieki...:)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: manamanah »

witam, mam pytanie a mianowicie pod jaki adres wysyła się podania o prace, chodzi mi o ZG Lubin, Rudna i Sierpol, z góry dzięki za odpowiedz
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Adresy poszczególnych ZG znajdziesz na stronie:

http://www.kghm.pl/index.dhtml?category_id=262

Tam klikasz wybrany oddział i w ramce na górze jest adres. Jednak nie wszystkie oddziały przyjmują podania przysłane pocztą lub przyniesione osobiście.

Teraz zrobili ogłoszenia i formularze na stronie https://www.erekrutacja.kghm.pl/
Jak znajdziesz coś dla siebie to wypełniasz odpowiedni formularz i czekasz, aż się odezwą lub nie :)
Powodzenia.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

W poniedziałek tydzień temu zadzwonili do mnie z Sierpolu, by w środę przywieźć papiery (dyplomy, uprawnienia itp.). Dali mi skierowanie na badania, które dzisiaj szczęśliwie przeszedłem :). Od stycznia zaczynam nową pracę jako elektromonter pz w oddziale E-6 (szyb SG-1) :) . Mam nadzieje, że obecny pracodawca nie będzie sprawiał problemów :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

gratulacje :) i powodzenia. Oddział szybowy, przodkowy czy pomiarowy?
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Z tego co rozmawiałem z kolegą co pracuje na SG-1 i z ludźmi na badaniach to jest to oddział szybowy :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Seiko »

Ja również sie dostałem do polkowice-sieroszowice stanowsiko elektromonter oddział E-51. 23 listopada byłem na teście o 8, w zeszłym tygodniu sie odezwali i potwierdzili że zostalem przyjęty. Dzisiaj zrobiłem badania. Gombey mógłbys podpytac kolege czy oddział E-51 to przodkowy, pomiarowy lub inny? Dzięki
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Z tego co rozmawiałem z kolegą z SG-1 to oddział E-6 to szybowy, a oddział E-61 (na którym on pracuje) to taśmowo-przodkowy czy jakoś tak. Na SW-1 jest prawdopodobnie analogicznie czyli E-51 to ten przodkowy.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

no to gratulacje :) na przodkach więcej "ręcznej roboty" i bardziej niebezpiecznie ale i kasa troszkę lepsza.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Seiko »

W jakim przedziale mieszczą sie zarobki nowego elektromontera? I ile trwa zmiana 6 czy 8 godzin? Dzięki
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Szybowi raczej 8 godzin, pozostali nie wiem. Co do zarobków to zależy od tego jaką dostałeś grupę, ile lat wcześniej gdzieś pracowałeś (powierzchnia też się jakoś liczy), od oddziału (przodkowy ma więcej bo ma jeszcze jakieś dodatki, których nie ma szybowy) i jeszcze czegoś tam :)
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM