Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

pawlo jesli bys mogl to napisz co tam dokladniej bylo na tym tescie.... i czy oprocz testu byla wogole jakas rozmowa? pytali cos? tez ide na takie kwalifikacje wstepne i chcialbym cos wiecej wiedziec a i jakie dokumenty ze soba miales potwierdzajace kwalifikacje?? czy trzeba miec swiadectwo pracy...? jesli tak to ja moge miec z tym problem poniewaz w dalszym ciagu pracuje wiec takowego nie posiadam. i czy oni wogole chca to czy to tylko taki pic ???
pozdrawiam
pozdrawiam
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

- Wymien rodzaje szybow
- Jakim kluczem odkrecimy nakretke m10
- Co oznacza 24V AC
- Co oznacza m10x1,5.II,20 (cos takiego nie pamietam do konca)
- Wymien polaczenia rozlaczne w maszynach
- Jakie sa sposoby zapobiegania korozji
- Jakie klucze stosujemy
- Zwymiarowanie walka wg. norm
- Kask ma wytrzymalosc 50 J a mlotek wazy 5 kg. Z jakiej wysokosci mlotek musi spasc aby uszkodzic kask
Bylo jeszcze okolo 3-4 zadan z wyliczania. Ogolnie bylo 15 zad.
- Jakim kluczem odkrecimy nakretke m10
- Co oznacza 24V AC
- Co oznacza m10x1,5.II,20 (cos takiego nie pamietam do konca)
- Wymien polaczenia rozlaczne w maszynach
- Jakie sa sposoby zapobiegania korozji
- Jakie klucze stosujemy
- Zwymiarowanie walka wg. norm
- Kask ma wytrzymalosc 50 J a mlotek wazy 5 kg. Z jakiej wysokosci mlotek musi spasc aby uszkodzic kask
Bylo jeszcze okolo 3-4 zadan z wyliczania. Ogolnie bylo 15 zad.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

To było na robotnika transportowego. A zajmuje się ta osoba prostymi pracami na oddziale górniczym, czyli w sumie osoba taka do pomocy. Mnie na pewno nie przyjęli, a czy kogoś innego to nie wiem.lol25 pisze:Witam! Mam pytanie czym się konkretnie zajmuje osoba na stanowisku Pracownik Transportowy?? Czy dowiedział się ktoś może czy kogoś przyjeli na to stanowisko z tych co byli na rozmowach?? Pozdrawiam!
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

ja bylem na teście ale powiem tak: zupelnie mnie on zaskoczył
czlowiek nigdy na czyms takim nie byl to i nie wiedzial czego moze sie spodziewac. Pytania mnie rozbroiły troszke bo nie spodziewalem sie takich. Patrzac z perspektywy i za kompa to teraz wiem ze byly dosc proste ale to teraz a teraz to juz za pozno:( Moze kiedy indziej bedzie lepiej. Przynajmniej wiem czego mozna sie spodziewac i na co zwrocic uwage. pozdraiwam no i śledzimy dalej ogloszenia.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Kto juz pracuje w KGHM jest paniskiem, dodatkowe pensje, spora kaska przy wyplacie - żyć nie umierać. 
Informacje
Amazon [Bot] » 1 gość