Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Martinez »

Skoro wzywają z orginałami dokumentów to chyba Cię przyjmują.Mi w kadrach powiedzieli że lista przyjęć raczej nie ulegnie zmianie.Oczywiście to tylko moje zdanie,ale myśle że będzie dobrze.A jakie miałeś szkoły i kursy skończone?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: jaco1988 »

Witam mam 22lata jestem po liceum i chciałbym się dostać na kopalnie. Co muszę zrobić żeby się tam dostać? Po wakacjach chciałbym iść do technikum górniczego. aha mój ojciec pracował w polkowice-sieroszowice od 3 lat jest na emeryturze czy on mógłby mi pomóc?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Jaco co rozumiesz pod pojęciem na kopalnie?Do firmy czy do ZG?Poczytaj wcześniejsze posty.Nie wiemy czy twój ojciec może ci pomóc,najlepiej zapytaj jego samego.Technikum górnicze na pewno będzie mile widziane w CV.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Oczywiście chodzi mi o ZG. Czy po technikum dostane tam pracę czy to będzie za mało? I jeszcze jedno pytanko: gdzie można zrobić jakiś kurs na te maszyny tam na dole bo z tego co czytalem to wszedzie trzeba miec wniosek od pracodawcy
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

zdecydowanie za mało. Myślę, że musisz iść teraz do jakieś firmy, porobić z 2,3 lata, miedzy czasie zrobić parę kursów na maszyny, i jak po 3 latach złozysz papiery, z 3 latami stazu dołowego, tech. gornicze, kursy, to szanse masz wieksze, ze dostaniesz prace w ciagu 5,6 miesiecy. Po samym technikum, bez stażu, to takich podan na ZG jest po paresetek. Wiele kursow mozesz zrobic w mckk.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Ok tylko na każdy kurs zeby sie dostac trzeba miec miesieczna praktyke gdzie na taka praktyke startowac?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

np ja chciałbym iść na kurs operatora suwnicy to musze miec praktyke. jak? gdzie? kiedy? po co?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Do firmy mowisz tzn do podwykonawcy KGHM tak?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mateusz_p_ »

podstawowe kursy trzeba minimum miec 21 lat i minimum 12 miesiecy stazu pracy na dole. Wszystkie info masz na stronie MCKK, w zakladce kursy.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Panowie ja wczoraj dowiedziałem się że przyjmują mnie na mechanika taśmowego.Dziś robiłem badania lekarskie.Czekam tylko na świadectwo pracy z Bud-centrum i moge podpisać nową umowe.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: kamil_28 »

gratulacje Martinez.To dostałeś się na to stanowisko co był ogłaszany nabór na stronie kghm jakoś w kwietniu czy nawet wcześniej?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: picek30 »

Gratuluje widzisz jednak cierpliwość popłaca bravo!!!
Picek30

Nikt nie mówił że będzie łatwo
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Tak był ogłaszany konkurs i składałem na operatora i na mechanika.Dostałem się na mechanika i jestem szczęśliwy.W końcu się udało.Narazie na taśmowy,ale po jakimś czasie będe się starał przenieść na operatora,albo na mechanika na komore.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: mxxx40 »

martinez ,na jaki dział zostałeś przydzielony??mnie dali na T-60 szyb SG.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Mnie przydzielili na T-56,z tego co wiem to na SW-1.Poważny problem mam natomiast z Bud-centrum bo wypowiedzenie kończy mi się w sobote,a na piątek potrzebuje świadectwo pracy,bo wponiedziałek o 6.00 zaczyna się BHP.Jutro jade do biura może uda się coś załatwić-mam nadzieje.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM