Początkujący

Początkujący

Picek30
Nikt nie mówił że będzie łatwo
Nikt nie mówił że będzie łatwo
Początkujący

Początkujący

Nowy(a) na forum

Początkujący

Początkujący

Początkujący

Bywalec

Gratulacje Picek. Ciesze się, że dostałeś się bez znajomości. Na pewno będziesz szanował tą pracę dużo bardziej niż ta banda pociotków, którym wszystko przyszło bez wysiłku. Życzę samych sukcesów i tyle samo wyjazdów co zjazdów. Szczęść Boże. Nie zapominaj o nas
My dalej czekamy na cud
Pozdrawiam.
Robson: Ludzi po studiach (nawet górniczych czy innych technicznych) w ZG nie potrzeba. Sam jestem tego przykładem
Na robotnika nie chcą przyjmować i trzeba się namęczyć, więc o ciepłym biurku zapomnij 
Robson: Ludzi po studiach (nawet górniczych czy innych technicznych) w ZG nie potrzeba. Sam jestem tego przykładem
Początkujący

Gombey niestety z tymi studiami masz racje.To jest dziwne zjawisko,ale KGHM ma bardzo dziwny system rekrutacji.Gombey to też fakt że niektórym praca w ZG przychodzi zbyt łatwo.Słyszałem wiele narzekań ze strony pracowników ZG(i co gorsze stosunek do pracowników firm-uważają ich za gorszych!).Jako pracownikowi firmy podwykonawczej jest mi przykro gdy słysze-pieprzone firmole lub:niech więcej firmoli wpuszczą.Jest to niesprawiedliwość na którą nic nie możemy poradzić.Pozdrawiam wszystkich chcących się dostać do KGHM dzięki własnemu wysiłkowi,a nie znajomością tatusia.
W kwestii formalnej, "ZG" to określenie ZG Lubin picek dostał pracę na Rudnej więc trochę do niego nie pasujeMartinez pisze:Gratulacje ZetGolu...
Wiem, że wszystkie kopalnie mają w nazwie "ZG" ale tym mianem zwykło się okreslać właśnie kopalnię Lubin.
Życzę wszystkim forumowiczom dostania upragnionej pracy proponuję jednak chwilę rozluźnienia, jak najbardziej jednak związaną z pracą w kopalni
http://rejonlg.blox.pl/2010/03/dlaczego ... -dole.html
Powodzenia picek, przyjaznych "białych" życzę
Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Witam, w jaki sposób obliczana jest kwota wynagrodzenia? Powiedzmy przychodzi nowy na dół, dostaje 8 grupę, ile dostaje kwoty brutto, szkodliwego, karte górnika (przy przyjeciu posiada sie chyba 5% ) itd itp ? I jakie są rożnicę miedzy poszczególnymi grupami wyżej. Z tego co słyszałem młody odrazu po przyjeciu na dół dostaje ok 1900zł na rękę. Bez weekendowych. Prawda, Fałsz?
Informacje
Bing [Bot] » 2 gości