Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Chcę pralkę kupic w Lubinie

Post autor: gosienka »

Zamierzam kupić pralkę już sobie wybrałam candy i ewentualnie boscha do wyboru zobaczymy na cenę. Wiem że na ul. Wyszyńskiego był jakiś sklep ale ostatnio przejeżdżałam i nic nie widziałam więc może macie jakiś pomysł gdzie kupić?
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Pralkę najlepiej kupić w kościele. Blondynką może jesteś ?
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

NEVIL, po co od razu chamsko odpisywać. Jeśli nie chcesz udzielić rady to nie pisz a jak masz coś mądrego (ale mądrego) do napisania to napisz jaki sklep polecasz bo maja np. niskie ceny. A co blondynka ma do tego to nie wiem, widać według Ciebie wszystkie blondynki są głupie.
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

Czumrak, na głupio zadawane pytania, głupio odpowiadam. Jest tyle w Lubinie sklepów z możliwością kupna pralki ( nie będę wymieniał gdzie) tylko trzeba ruszyć tyłek i trochę pochodzić i rozeznać . To nie są czasy PRL-u, że kupno czegokolwiek stanowiło niebywały wysiłek. Parametry różnych pralek można poznać z internetu. I na końcu jak już się zdobędzie wiedzę co do ceny i parametrów pralki, to warto jeszcze poszperać w sklepach internetowych i porównać proponowaną tam cenę zakupu z dostawą do domu, z ceną jaką oferuje sklep w Lubinie. Wielokrotnie już korzystałem z zakupów w internecie, a cena była o kilkaset złotych niższa i towar został mi dostarczony pod drzwi mieszkania..
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

NEVIL, rozumiem Cię, ale mogłeś napisać odpowiedz jej taką jak mi napisałeś i by było git majonez jak dla mnie. Pozdro
Obrazek
Kontakt:
Awatar użytkownika

Ale widzisz, do niektórych osób trzeba inaczej pisać, żeby zrozumiały... :usmiech:
Obrazek
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM