Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Witam

Czy są osoby które zostały oszukane przez firmę pośredniczącą w kredytach która ma siedzibę na ul. Kościuszki ?

Firma ta proponuje kredyty w firmie Prominent która stosuje tzw. kredyty argentyńskie, chcą żeby wpłacić opłatę przygotowawczą, a później stawiają takie warunki, że trzeba rozwiązać umowę odrazu, a wpłaconych pieniędzy się nie odzyskuje.

Jeśli są takie osoby proszę pisać.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lubin7 »

Witam! No mnie też w balona zrobili i w poniedziałek idę do adwokata zapytać jak się z tym rozprawić
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Naiwność ludzka nie zna granic.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: veronika »

na poczatku stycznia sama podpisalam umowe z ta firma i zaczelo sie... caly szereg zabezpieczen, wynagrodzenie itd... okazalo sie, ze nie jest to takie proste jak sie wydaje... na moje nieszczescie mecenas powiedzial, ze umowa jest skonstruowana zgodnie z prawem... nie pozostalo mi nic innego jak wywiazac sie z warunkow umowy... dzis czekam na wyplate drugiej transzy, bo moja kwota byla dosc pokazna... dobrze, ze tylko na siedem lat, bo nie wiem czy dalabym rade z wynagrodzeniem... kosztowalo mnie to wiele nerwow, ale sie udalo... radze kazdemu czytac umowe przed jej podpisaniem!!!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
oszukany z premedytacja

Post autor: wojtaszek »

Jestem kolejnym oszukanym przez firmę z ul. Kościuszki pośredniczącą w zawieraniu takich umów których nie można zrealizować Historia taka jak w całej Polsce Na początku obiecują i zapewniają o pewności w otrzymaniu pożyczki potem zaczynają sie schody mianowicie ekstremalne dodatkowe zabezpieczenia Ide z tym na Policje i do sądu Radze każdemu do działania Nie wstydżcie się ludzie te pieniądze trzeba odzyskać
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lamoen »

Lubrax,
czy jest mozliwosc wypowiedzenia podpisanej umowy? pozdrawiam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
witam zbieram osoby

Post autor: pati »

ja tak samo zostałam wystawiona z ta pozyczka zbieram osoby ktore sa zainteresowane aby zalozyc sprawe grupowa dzieki. moj email patri-1204@wp.pl proszę o kontakt ludzi ktorzy wiedza co robic z tym fantem
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Magdas1 »

ale jaja ostatnio czytałam o czymś podobnym, w ramach przestrogi: http://domhipotek.com/twoje-zadluzenie/ ... zaniu.html
polecam tą lekturę WSZYSTKIM,
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Magdas1 »

i jeszcze jeden artykuł w tej tematyce: http://domhipotek.com/twoje-zadluzenie/ ... ytowe.html czytajcie uważnie, bo oszustów nie brakuje
odpowiedz

Informacje

Amazon [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM