Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pbonja »

ktoś wolał stracić niemałą kasę niż pracować na ich warunkach, bo wadium pewnie nie oddali ...

A moze ten "ktos" zrobil to specjalnie, bo trzyma z inna opcja polityczna? Wg mnie jest taka opcja... Nawet calkiem prawdopodobna. Swoja droga, "ktos" mial dostac zakaz wykonywania jakichkolwiek robot na terenie miasta przez (o ile dobrze pamietam) okres kilku najblizszych lat, ale jakos to wszystko ucichlo. Ja uwazam, ze kara i publiczne napietnowanie firmy sie nalezy za takie zagrywki, a mieszkancy powinni zostac przez "ktosia" przeproszeni.

A propos obwodnicy, to chyba wszystko teraz za daleko zaszlo, zeby mozna bylo jakos to bezczelnie zblokowac (nawet superradni byli bezradni, cale szczescie jeden z nich jest wiekszym kretynem niz jego 11 kolezkow i sie przy glosowaniu pomylil :)). Mam nadzieje ze niedlugo rusza z kopyta, bo dzisiaj po raz kolejny trafial mnie szlag jak stalem na kolejowej i probowalem skrecic w lewo w 1wszego maja po podniesieniu szlabanu...

Daj nam Boze ta obwodnice, bo jest potrzebna jak <font color=red>[...]</font> - bez dwoch zdan.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Lupus »

Tak tyle tylko pytanie czy budowa zacznie się na wiosne czy w lato,bo każdy miesiąc zwłoki jest bardzo ważny,miasto jest zakorkowane...Do tego niektóre drogi w mieście wyglądają tragicznie,nie wspominając o przejazdach kolejowych po obu stronach od stacji PKP...
"Nocny Bar jest jak Atlantyda Łez"
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM