pozdr.
Stały bywalec

Weteran

Uczylem sie rok w MCKK, nie polecam. Posiadam identyczne doswiadczenie jak Ty, grupy 12 osobowe, bardzo duzo gadania po polsku o <font color=red>[...]</font>.
Potem mialem paromiesieczny kurs przygotowawczy do matury prywatnie u nauczycielki z 1LO [nazwiska nie pamietam, ale jesli chcesz poszukam i przypomne sobie], poziom dostosowany do oczekiwan, zajecia zawsze zaaranzowane w pelni profesjonalnie.
Potem mialem paromiesieczny kurs przygotowawczy do matury prywatnie u nauczycielki z 1LO [nazwiska nie pamietam, ale jesli chcesz poszukam i przypomne sobie], poziom dostosowany do oczekiwan, zajecia zawsze zaaranzowane w pelni profesjonalnie.
Bywalec

Witam. Może nieco odgrzeje ten temat jeśli nikt nie ma nic przeciwko
Chciałbym zapisać się na angielski i nie bardzo wiem, która z lubińskich szkół językowych jest dobra. Do wyboru jest u nas: Royal College, Lingua Viva, MCKK i pewnie jeszcze kilka innych. Jak już wybiorę szkołę to która metoda będzie najlepsza (klasyczna, Callana itp) przy nauce języka praktycznie od podstaw (umiem przeczytać dokumentacje techniczną w tym języku, ale pisać i gadać to już mało co
) ? Aha... mam zamiar uczyć się dla siebie i chcę coś wynieść z tego kursu a nie tylko zrobić jak najmniejszym kosztem i dostać "kwitek".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość