Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Niewypłacalna firma Multibau

Post autor: owczarek »

:!: WITAM

Ludzie uważajcie na tą FIRME ( MULTIBAU ) bo są niewypłacalni, a ten cały RADEK to pajac który mi wisi jakieś 5 tys i ma to w dupie.
To była przestroga dla tych których jeszcze nie zdołał wykiwac

Pozdrawiam
OWCZAREK NIEMIECKI[/b]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
BZDURA!!!!!!!!!!!!!!

Post autor: Emilia »

Znam Pana Radka i proszę go nie obrażać. Widziałam jak pracuje ze swoimi współpracownikami i to, co ty człowieku napisałeś to bzdury!! Ci co znają tę osobę wiedzą, że tak nie postępuje, a jeśli mu zazdrościsz, to naucz się trochę od niego kultury!! On swoim praconikom kawę i jedzenie kupuje i masz czelność go obrażać!!! A może masz firmę budowlaną???? I wkurza cię, że można o kimś dobrze mowić???Albo sam jesteś niewypłacalny, a co najgorsze mało zaradny skoro musisz pracowac jak mówisz dla kogoś! Klepiesz jęzorem bzdury i myślisz że błyszczysz!!Zastanów się!!! Zadzrość jest gorsza od FASZYZMU!!! Albo może spieprzyłeś mu robotę i oczekujesz zapłaty???Za co, za kaszanę??? Może się przedstaw, to przekażę bardzo chętnie twoje zażalenie, bo mam telefon do Pana Radka!!!! Strzel sobie ręką 3 razy w głowę, bo za pomówienia można mieć problemy!!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pbonja »

A moze Ty nam sie przedstawisz Emilio? :) bo tylko:
Klepiesz jęzorem bzdury i myślisz że błyszczysz!!
;) i do tego jeszcze wygrazasz.

Skad wiesz ze to pomowienia? Moze masz sporo wspolnego z multibau i oslawionym radkiem? moze np nazwisko albo umowe o prace? ;)
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
No witam Pbonja

Post autor: Emilia »

Myślę, że to twoja sztuczka!!! Jak nie z tej, to z innej strony chcesz dobrym ludziom zaszkodzić. Łączy mnie z Panem Radkiem, tylko to, że świetnie wykonał pracę i widziałam jak obchodził się z ludźmi. Kto w dzisiejszych czasach kupuje jedzenie pracownikom i kawę???? Gość, który nie płaci za wykonaną pracę??? Zostawiam bez komentarza!! Możecie się paswtić nad kimś innym! Ja juz dawno zapomniałam o sprawie, a tu proszę znów jakiś delikwent się nudzi. Ja już z tym panem rozmawiałam i prosił o zdjęcie mojego podziękowania z portalu, ale nie można tego zrobić, więc teraz przez moją szczerość mogę mu zaszkodzić, a nie tak miało być. Zbyt dużo zawiści w ludziach. dajmy spokój!!!!! KŁAMCA WIE, ŻE KŁAMIE!!
klient
klient

Post autor: klient »

miało być niesamowicie szybko i dokładnie,
a było byle jak i z całą masą błędów, które należało poprawić
nie rozumiem jak można podejmować się tak odpowiedzialnych zadań z taką lekkomyślnością
ponadto właściciel firmy to osoba, która nie szanuje klienta
jedyne co mogę poradzić to więcej odpowiedzialności i pokory panie Owczarek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM