Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Witam, która apteka najtańsza jest wg. Was w Lubinie ? Przykładowo kupowałem zawsze tam w jamnikach bo koło 5 zł zawsze taniej, polecacie jeszcze jakąś ? Bo konkretnie chodzi o to, że w jamnikach często czegoś nie ma.. i tak zastanawiam się gdzie jeszcze by się opłacało
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: obserwator »

Kupuj na www.doz.pl a następnego dnia odbieraj w aptece na Jana Pawła. Oszczędzisz, czas na latanie i szukwanie oraz pieniądze. Sprawdzone empirycznie.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

moja zona zawsze kupuje leki w aptece w kuuflandzie bo rzekomo jest tam taniej niz w innych aptekacch
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: gosiaklein9 »

Apteka na Jana Pawła, tak jak napisał obserwator...i jako jedyna apteka w Lubinie sprzedaje leki na Poszpitalną Kartę PZU. Polecam.

ps. w niektórych aptekach leki są tańsze po 18.00 np. w POLO na Przylesiu.
...kimkolwiek dla Ciebie jestem...niech pozostanę na zawsze...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: plusiarz »

Świetna sprawa z tym doz.pl, najtaniej wychodzi, dzięki wielkie za odpowiedzi ! ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tombek »

a nie lepiej w necie? np. na superapteka.pl ?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Dobosz65 »

Zdecydowanie najtańsza jest apteka online ale nie dostaniesz tam wszystkiego. Jeżeli potrzebujesz psychotropów to tylko tradycyjna. Słyszałem, że na Jana Pawła jest największy wybór i co mnie zdziwiło ostatnio dostałem mój zestaw leków za darmo, a wcześniej musiałem za nie słono płacić. Może się pomylili?
Zawsze ten sam
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Aper »

Ja spróbowałem zamówić z hurtowni http://www.santeo.pl i odebrać w aptece w kauflandzie. Nie było problemu. :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: yellow »

Tak jak ktoś napisał obecnie jedną z najtańszych aptek jest doz. Zależy też co chcesz kupować. Przykładowo odnośnie spraw związanych ze wzrokiem są specjalne sklepy i niekoniecznie po płyn do soczewek trzeba lecieć do apteki. Ja sam kupuje co miesiąc soczewki na http://www.kontaktowe.pl/index.php?cat_id=11&page=0&view=3&sort=default i wychodzi taniej niż w zwykłej aptece.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Moska90 »

Też uważam, że lepiej korzystać z aptek internetowych. Ja kupuję w http://www.aptekamini.pl/category/dziecko i faktycznie jest to świetna opcja. Zakupy tutaj wypadają zdecydowanie taniej, niż w zwykłej aptece :)
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

A moja żona preferuje aptekę całodobową przy dworcu PKS. Można tam kupić leki po niższych cenach, jak w innych aptekach na terenie Lubina.
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tymoteusz1 »

Ja korzystam z apteki http://www.nowafarmacja.pl/ bo ceny są korzystniejsze, niż w aptekach w mojej okolicy. Zdecydowanie warto korzystać z aptek online, bo ceny w porównaniu do zwykłych aptek są bardziej przystępne. Dodatkowo raczej w takich aptekach raczej nie ma sytuacji, że brakuje jakichś leków, co gdzie indziej niekoniecznie jest standardem.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Jeszcze nie znam tej apteki, ale będzie trzeba sprawdzić:)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: tunka »

Ceny na leki z refundacji są takie same w każdej aptece. Nie ma w tym przypadku różnicy pomiędzy aptekami. Za to w przypadku leków, które są bez recepty różnice mogą być znaczne.Sama z uwagi na swoją wrażliwą cenę w aptekach kupuję głownie kosmetyki ( jestem zdania,że te apteczne są o wiele lepsze niż te drogeryjne) i powiem Wam,ze ceny w aptekach internetowych są korzystniejsze.
Możecie sobie zajrzeć tutaj:
http://www.cefarm24.pl/ - jest to dość spora apteka internetowa. Mają tam bardzo dobre ceny na kosmetyki oraz różne leki bez recepty.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: czilala »

A to apteki online są w Polsce legalne? Kiedyś było głośno o tym... Jak niby recepte dać do wglądu?
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM