Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Nowy(a) na forum

CHCĘ PODZIĘKOWAĆ SOLIDNEJ FIRMIE MULTIBAU, ZA ŚWIETNĄ WSPÓŁPRACĘ I ZA TERMINOWE WYKONANIE ROBÓT BUDOWLANYCH ORAZ ZA TO, ŻE ZAWSZE SLUŻYLI MI POMOCĄ Z ZAKRESU DORADZTWA WYKOŃCZENIOWEGO MOJEGO DOMU. POLECAM GORĄCO, JEćLI MACIE JAKIć REMONT, LUB BUDOWĘ, TO SKORZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY BO NAPRAWDĘ WARTO. DZIĘKUJĘ.
Ostatnio zmieniony 07 sty 2010, 17:07 przez Emilia, łącznie zmieniany 2 razy.
Bywalec

Nowy(a) na forum

Widzisz człowieku jak się mylisz!!! Naprawdę w ten sposób chciałam podziękować firmie MULTIBAU, a Ciebie pewnie jeszcze nikt w ten sposób nie docenił, więc w wulgarny, mało kulturalny sposób objaśniłeś to światu!!! Zazdrość jest bardzo złą cechą!!! Więcej kultury gburowaty Panie!!
Nowy(a) na forum

hahahaha wez kobieto zadzwon lepiej na nr 727902414 czy tam jaki i opowiedz jaka to jestes wdzieczna, a nie wykrzykujesz na forum jakies zenujace slogany. Na pewno sie uciesza, ze ich doceniasz. A jak ich tak kochasz to zrob im reklame w inny sposob, bo takim bezsensownym wykrzykiwaniem wzbudzasz podejrzenia, ze masz cos z ta firma wspolnego.
I uwazam ze mozesz w ten sposob zniechecac do (bycmoze) niezlej firmy. Mnie np zniechecilas bardzo skutecznie i szybko.
I uwazam ze mozesz w ten sposob zniechecac do (bycmoze) niezlej firmy. Mnie np zniechecilas bardzo skutecznie i szybko.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Nowy(a) na forum

Nie wiem skąd w Panu tyle agresji...Mam Pan jakiś problem ze sobą?? Tyle postów Pan pisze, że może jest to dla Pana terapia psychologiczna?
Nie sądze, żeby to było żenujące, skoro można pisać złe rzeczy, to dlaczego nie dobre. Chciałam w ten sposób zwrócić uwagę na tę firmę, ale najwidoczniej tylko Panu to przeszkadza. Pewnie wszystko Panu przeszkadza. Wiem, że oni czasem się reklamują i być może przeczytają moje podziękowanie, aczkolwiek nie podałam prawdziwego imienia. Nie będę już z Panem dyskutować, bo szkoda mi czasu. To Pan ma problem z akceptacją. Gdybym napisała, że firma jest do bani, to nawet nie zwróciłby Pan uwagi, a tu podziękowanie??hmmm. podejrzane, oj podejrzane. Lepiej niech zajmie się Pan czymś dobrym, czymś co daje pozytywną energię, a nie daje bezpodstwane komentarze, które moga kogoś urazić.Albo niech napisze PAn donos na sąsiada, bo może zbyt dobrze mu się powodzi i trzeba mu dokuczyć. Pozdrawiam z wielkim uśmiechem na twarzy. Rozbawił mnie Pan. Dziękuję i pozostawiam bez komentarza.
Nie sądze, żeby to było żenujące, skoro można pisać złe rzeczy, to dlaczego nie dobre. Chciałam w ten sposób zwrócić uwagę na tę firmę, ale najwidoczniej tylko Panu to przeszkadza. Pewnie wszystko Panu przeszkadza. Wiem, że oni czasem się reklamują i być może przeczytają moje podziękowanie, aczkolwiek nie podałam prawdziwego imienia. Nie będę już z Panem dyskutować, bo szkoda mi czasu. To Pan ma problem z akceptacją. Gdybym napisała, że firma jest do bani, to nawet nie zwróciłby Pan uwagi, a tu podziękowanie??hmmm. podejrzane, oj podejrzane. Lepiej niech zajmie się Pan czymś dobrym, czymś co daje pozytywną energię, a nie daje bezpodstwane komentarze, które moga kogoś urazić.Albo niech napisze PAn donos na sąsiada, bo może zbyt dobrze mu się powodzi i trzeba mu dokuczyć. Pozdrawiam z wielkim uśmiechem na twarzy. Rozbawił mnie Pan. Dziękuję i pozostawiam bez komentarza.
zgadzam się ze zdaniem pbojna 
Ostatnio zmieniony 07 sty 2010, 12:39 przez gosiaklein9, łącznie zmieniany 1 raz.
...kimkolwiek dla Ciebie jestem...niech pozostanę na zawsze...
Nowy(a) na forum

Nagle wielkie zainteresowanie.....Koledzy poinformowani.....Nieźle nieżle. Nie mam czasu na pierdoły!!!! Pozdrawiam was mocno.....Negatywnie nastawieni do życia ludzie!!! Fajne forum!! Sami fachowcy z branży marketingu!!!
Bywalec

Maniak

CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Informacje
Google [Bot] » 1 gość