Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
sex shopy w lubinie...

Post autor: abebe »

Witam co sądzicie o sex shopach w lubinie?? czy można tam kupić coś ciekawego? np.fajne prezenty...pytam bo niewiem czy jest sens iść tam wogóle a pozatym wiem tylko gdzie jest jeden (w podkowie) a niewiem czy jest ich wiecej w naszym mieście. No i oczywiście jaka jest obsługa.... czy aby napewno panuje dyskrecja ? dzięki wielkie za odpowiedzi
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: ALLka »

abebe, widziałam jeszcze jeden sex shop. Idąc deptakiem w strone Mickiewicza po prawej jest ciąg sklepów, między garażami, a tymi sklepami jest sex shop. przed medicusem. Nie wiem jaka jest obsługa i jaki towar ale rzucilo mi sie to w oczy ostatnio :)
Kobieta nie wie czego szuka ale nie odpuści dopóki nie znajdzie.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rusek »

tez wiem o tych dwóch. Co do tego w podkowie byłem tam 3 razy wybieraliśmy prezenty dla kolegów takie z "jajem". Pani która tam sprzedaje jest starsza osobą ale baardzo otwartą. Nam bardzo dużo doradzała wymyślała i pokazywała. Bardzo sympatyczna i z poczuciem humoru. Mogę z czystym sumieniem polecić.
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

dziękuje wam bardzo ale chodziło mi bardziej właśnie o ten drugi bo w podkowie niby mały wybór ....ale cóż ile ludzi tyle opinii trzeba sie wybrać i samemu osądzić ...a jeśli chodzi o kupowanie na allegro to jednak lepiej zobaczyć na żywo, dotknąć ,zapytać sie pani pana sprzedających prawda?? no a wogóle co sądzicie o zakupach w takim sklepie ??? bo niektórzy strasznie się bulwersują słysząc o takim miejscu moim zdaniem taka reakcja to zacofanie jakieś ale to tylko moja indywidualna opinia o ludziach którzy boja się tego tematu....
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: knight-rider »

widzialem ze w ktoryms laczniku chyba na ul.Pawiej cos sie otworzyło
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Ludzie sie bulwersują jak zobaczą cycki w TV, co dopiero zakupy w sex szopie :P
Co Cię ludzie obchodzą? ;)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

to sprawa tolerancji. My musimy tolerować katolików bo to im się należy ale oni nie muszą tolerować sex shopów bo to niezgodne z ich religią jak twierdzą. Jak zwykle mi się należy wam już nie. Ja bym tam się nie przejmował na twoim miejscu. Dużo czasu minie zanim w Polsce wszystko stanie się normalne. Póki co wszystko co inne i nowe jest: złe, grzeszne, zboczone, nie etyczne itd itp. To coś normalnego i nie powinno się tego wstydzić.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Czy jakiś katolik zagradzał Ci kiedyś wejście do seks-szopu?
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Nie. W czym problem? Uraziłem twoje poglądy? Cóż nie taki miałem zamiar.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Ja tylko pytam, bo nie zrozumiałem tej nagonki na katolików przy okazji pytania o seks-szopy.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

Rusek,
My musimy tolerować katolików bo to im się należy ale oni nie muszą tolerować sex shopów bo to niezgodne z ich religią jak twierdzą.
dawno takiej głupoty nie przeczytałem.

jestem katolikiem i nigdy nie miałem nic przeciwko istnieniu takich sklepów, jest popyt i jest podaż - proste. korzysta każdy kto chce - normalne. po co trącać katolików??
Przyjemnych zakupów można jedynie życzyć i tyle.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Miło słyszeć. Wiedziałem że dostanie mi się. Natomiast przed otwarciem tego pierwszego była niezła wojna. Obrzucanie jajkami itd. Po raz kolejny nie chciałem nikogo urazić. Podałem jeden z przykładów, głównych. Głupota jest dla Ciebie a ja tego doświadczam. Pozazdrościć takiego myślenia. Nie chciałbym robić ot więc na dalsze odpowiedzi na tą dygresję zapraszam na PW.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

oj widzę że przez mój post zamieszanie się robi przepraszam ale jednak ten temat nadal budzi kontrowersje ............ ale fakt katolicy są anty do takiego rodzaju sklepów piszę to bo mam na to przykłady w moim otoczeniu ....nie mówię że wszyscy ale w większości niestety ale to nie znaczy że wszyscy absolutnie !!!!
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Dokładnie. Pamiętam właśnie problemy kiedy otwierano jeden z nich. I podobnie było na starym bazarze. Fakt moje uogólnienie było nie sprawiedliwe ale powiedzmy sobie szczerze większość jest przeciwko a niektórzy aż wrogo nastawieni. Chociaż jak rozmawiałem z księdzem to wcale nie jest do końca takie zakazane jak się niektórym wydaje.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM