Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
drodzy mieszkaący okolic lubina! czy wy naprawde chcecie aby was ktoś wysiedlił z waszych domów???co z tego , że wam zapłacą ? a zastanawialiście się gdzie będziecie mieszkać jak to zrobią, przecież nikt wam nie da mieszkania ani domu? nie wybudujecie się w jeden dzień aby zamieszkać na swoim!, kto wam odda zdrowie i nerwy? ! no kto---nikt po prostu zmiotą wszystko z powież

chni i tyle! co z tego Że będą miejsca pracy,popatrzcie też troche na środowisko,to będzie koszmar! czy wy chcecie mieć kopalnie odkrywkową tak blisko miasta? chory pomysł, kopalnie niech sobie zbudują na pustyni tam gdzie nikomu nie będzie przeszkadzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem na ----------nie--------------- // literki zmniejszone - v.
weksi
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: knight-rider »

Czemu krzyczysz?

Tu dobrze słychać. Swoją drogą zastanów się racjonalnie i pomyśl kim jesteś. Ja już wiem.
Jesteś jednym z wielu Lubinian bądź mieszkańcem okolicznych wiosek przepełnionym ołowiem we krwi. Jesteś ołowianinem. Jakaś kopalnia odkrywkowa na pewni Ci nie zaszkodzi :)

A co do środowiska to ciekawym jest jakich żarówek używasz, bo wątpię ze siedzisz po nocach przy świecach :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

http://www.forum.lubin.pl/viewtopic.php ... sc&start=0
tu się rozmawia :) 18 stron do poczytania :)
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: weksi »

Nie krzycze tylko pisze wyraźnie, że by ludzie wiedzieli w co się pakują!!!Nie jestem rz

adnym ołowianinem, tylko legalnym mieszkaącem. Nie sądze że byś chciał aby ci kotoś dom zburzył!!! ps co z tym wspolnego maaą żarówki. KOPALNIA to nie żarówka tylko ogromniasta dziura i wysiedlanie niewinnych ludzi!! uzywam żarówek energooszczędnych!
weksi
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

weksi pisze:Nie krzycze tylko pisze wyraźnie, że by ludzie wiedzieli w co się pakują!!!Nie jestem rzadnym ołowianinem, tylko legalnym mieszkańcem
ja tez nie jestem rzadnym olowianinem. :)
temat do zamkniecia jako ze taki juz istnieje
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Widzę, że propaganda antykopalniana się rozkręca. Ciekawe kto za tym stoi.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM