Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
temat dotyczy chłopaczków którzy w swoim samochodzie ostentacyjnie opuszczają szybki i głośno odtwarzają swoją ulubioną muzyczke, takich chłopaczków jet tu w naszym Lubinie pełno i wygląda to śmiesznie i obciachowo, też jeżdże autem, mam przyzwoity głośno grający sprzęt i słucham muzyki szasami głośno ale przy zamkniętych szybach i tylko jak jadę w trasie żeby podróż było milsza. Chłopaczki słuchający głośno w mieście na pokaz pamiętajcie że nie wszyscy mają taki sam gust jak wy i nikomu nie imponujecie tym zachowaniem a wręcz przeciwnie - wygląda to żałośnie, śmiesznie i wioskowo... A CO WY MYćLICIE O TYM??? POZDRAWIAM
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

O tym co sądzą inni, możesz sobie poczytać tutaj : http://poboczem.pl/news/buraki-glosno-s ... skipAdnews
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
LUBINIANIE

Post autor: dyzio »

wiem ale chciałem się dowiedzieć co o tym sądzą LUBINIANIE
Weteran
Weteran
Kontakt:
dyzio pisze:temat dotyczy chłopaczków którzy w swoim samochodzie ostentacyjnie opuszczają szybki i głośno odtwarzają swoją ulubioną muzyczke, takich chłopaczków jet tu w naszym Lubinie pełno i wygląda to śmiesznie i obciachowo, też jeżdże autem, mam przyzwoity głośno grający sprzęt i słucham muzyki szasami głośno ale przy zamkniętych szybach i tylko jak jadę w trasie żeby podróż było milsza. Chłopaczki słuchający głośno w mieście na pokaz pamiętajcie że nie wszyscy mają taki sam gust jak wy i nikomu nie imponujecie tym zachowaniem a wręcz przeciwnie - wygląda to żałośnie, śmiesznie i wioskowo... A CO WY MYŚLICIE O TYM??? POZDRAWIAM
brudasow i debili nie brakuje w tym miescie. swiadczy to jedynie o kulturze ale kultura ich raczej nie interesuje
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Problem jest znacznie szerszy i dotyczy także np. terroryzowania współpasażerów komunikacji zbiorowej muzyką z telefonów lub słuchawek. Ktoś nie chce tego słuchać a musi.
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
głośna muzyka

Post autor: dyzio »

no tak z tą muzą w telefonie słuchaną na głos w miejscu publicznym to tez straszna wiocha
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący
Re: głośna muzyka

Post autor: knight-rider »

dyzio pisze:no tak z tą muzą w telefonie słuchaną na głos w miejscu publicznym to tez straszna wiocha
tzw. LANSSSSSSSSS!

Boże widzisz i nie grzmisz! :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Rzuff »

Wystarczy wziąć przykład z Anglików, tam za puszczanie muzyki w autobusie grozi 1000 funtów mandatu ;]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Włóczykij »

spoko, ciekaw jestem ile osób rzeczywiście zapłaciło taką grzywnę.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Rzuff »

A czy to ważne? Ważne, że tam to skutecznie odstrasza tego typu buractwo.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Lupus »

Ja tam słucham sobie muzyki z telefonu na głos,czasami jak nie mam mp 3 albo słuchawek od telefonu ale słucham dla siebie idąc tak by nikomu nie przeszkadzać,a wiocha jest taka gdy jakiś delikwent usiądzie na pkp albo pks w poczekalni i słychać jakiej to on muzyki słucha,jeśli jest to jakieś techno od którego uszy pękają to tym bardziej...
"Nocny Bar jest jak Atlantyda Łez"
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM