Nowy(a) na forum

Wypowiadajcie się gdzie byliście podczas nawałnicy w lubinie bo ja akurat w parku i czybko uciekałem do najbliższej knajpy, może ktoś z was widział łamiące się drzewo lub inne ciekawe historie z tym związane, podzielcie się pozdrawiam
Bywalec

oj bo drzew nigdy polamanych podczas burz nie bylo. Rok temu cale polacie lasow byly zniszczone.
Troche deszczu i wiatru, a juz ludzie w tym armageddon widza. Taka jest przyroda.
Troche deszczu i wiatru, a juz ludzie w tym armageddon widza. Taka jest przyroda.
Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.
ale co w tym dziwnego? burza normalna rzecz... a to przyszła trochę gorsza i ludzie zlekceważyli to inna bajka w tamtym roku też były takie tyle że nie u nas
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Maniak

ja byłem w mieszkaniu ale szybkość z jaką zapadł półmrok była zaskakująca. po jakiejś godzince wracałem "maćkałówką" i w trzech miejscach była zawalona ulica przez połamane drzewa, piwnice w domkach jednorodzinnych na jodłowej zalane, szkoda że nie miałem aparatu...
jak ktoś ma fotki to niech sie pochwali
natomiast takie burze będziemy mieć coraz częściej (jak twierdzą klimatolodzy) - czas się przyzwyczajać
jak ktoś ma fotki to niech sie pochwali
natomiast takie burze będziemy mieć coraz częściej (jak twierdzą klimatolodzy) - czas się przyzwyczajać
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

powiem tak:
powodz na jednym z pasow pod kladka KEN przy skrzyzowaniu TESCO
jak zwykle ogromna kaluza przy starej stacji CPN na zakrecie
i co najlepsze gdzie o malo nie zatopilem auta. woda byla prawie na 50 cm. w uliczce prowadzacej od muzy w strone zespolu szkol integracyjnych obok centrali tpsa. gosciowi przede mna zalewalo juz rure wydechowa a wcale nie mial niskiego auta.
a jadac z lubina do wroclawia po kilkunastu dniach od nawalnicy nadal widac multum polamanych i poprzewracanych drzew. tudziez polamanych galezi na poboczu.
powodz na jednym z pasow pod kladka KEN przy skrzyzowaniu TESCO
jak zwykle ogromna kaluza przy starej stacji CPN na zakrecie
i co najlepsze gdzie o malo nie zatopilem auta. woda byla prawie na 50 cm. w uliczce prowadzacej od muzy w strone zespolu szkol integracyjnych obok centrali tpsa. gosciowi przede mna zalewalo juz rure wydechowa a wcale nie mial niskiego auta.
a jadac z lubina do wroclawia po kilkunastu dniach od nawalnicy nadal widac multum polamanych i poprzewracanych drzew. tudziez polamanych galezi na poboczu.
Maniak

http://www.powiat-lubin.pl/galerie.php? ... eria&id=31 piękne fotki błyskawic nad Lubinem
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum

witam:)
mi odpadł czesciowo sufit w mieszkaniu podczas owej burzy:)
sąsiad mieszkający nade mną był poza domem, a posiadał stare okna w mieszkaniu....
wiatr te okna wepchnął do środka i zalał mieszkanie, więc wszystko przeciekło do mnie.
jednak mimo wszystko uwarzam ową nawałnicę za zjawiskową:)
pozdarwiam!
mi odpadł czesciowo sufit w mieszkaniu podczas owej burzy:)
sąsiad mieszkający nade mną był poza domem, a posiadał stare okna w mieszkaniu....
wiatr te okna wepchnął do środka i zalał mieszkanie, więc wszystko przeciekło do mnie.
jednak mimo wszystko uwarzam ową nawałnicę za zjawiskową:)
pozdarwiam!
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość