Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Jakie macie wrażenia ? byłam tam ostatnio i czułam sie jak na wiejskiej dyskotece.Choć nie mam zastrzeżeń do Dj ani do barmanek . Ale do Panów ,,ochroniarzo-bramkarzy,, Panowie chyba śpią na siłowni. Stali i obserwowali wściekłym wzrokiem klubowiczów. Aż strach się popatrzeć . Po dyskotece każdy w trimiga ma spierdalać (oryginalne słownictwo)Chamstwo czuć z daleka . No ale właścieciel wiedząc chyba że ma monopol na dyskoteke w Lubinie,ma to gdzieś i nie obchodzi go to że jego pracownicy traktują klientów jak bydło . Eh szkoda gadać .
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Traktują jak bydło, dlatego też bydło tam przychodzi 
Nowy(a) na forum

Ale dlaczego odrazu bydło. W Lubinie nie ma się gdzie pobawić , co ma zrobić młodzież która nie ma możliwości pojechać sobie na balety do HEAVEN . W centrum było kiedyś super,jak miałam 17-18 to były czasy świetności tego lokalu. Teraz za sprawą właściciela jest lipa . Mógłby zmienić wystrój bo od lat jest ten sam i oczywiście usunąć tych STERYDÓW bo ludzie się boją tam przychodzić
Bywalec

Niby bylas tam ostatnio i nie zauwazylas, ze sie wyglad mimo wszystko zmienil? LOLLisa.Valo pisze:Ale dlaczego odrazu bydło. W Lubinie nie ma się gdzie pobawić , co ma zrobić młodzież która nie ma możliwości pojechać sobie na balety do HEAVEN . W centrum było kiedyś super,jak miałam 17-18 to były czasy świetności tego lokalu. Teraz za sprawą właściciela jest lipa . Mógłby zmienić wystrój bo od lat jest ten sam i oczywiście usunąć tych STERYDÓW bo ludzie się boją tam przychodzić
Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.
Nowy(a) na forum

Wygląd się zmienił ? żartujesz sobie . Oprócz telebimu,wejscia i kibli nic się tam nie zmieniło . Zresztą nie o to się rozchodzi,może być tak jak jest.Ale zmiana wyglądu mogłaby przyciągnąć ludzi , no ale to nie moja broszka nie jestem właścicielką . Ja tylko idąc na dyskoteke chce się czuć bezpiecznie,a tamci ochroniarze stanowią zagrożenie a nie ochrone . W brodwayu ochrona nigdy by nikomu nie w.p.i.e.r.d.o.l.i.ł.a . Oni wyrzucali z dyskoteki źle zachowujących się bywalców.ale nigdy nie złamali nikomu nosa, jak w tą sobote w BARIBALU
Początkujący

och robicie z igły widły, ja tam dobrych nascie lat temu bywalem i bylo zawsze spoko, teraz po powrocie do Lubina zajrzalem tam kilka razy w sobote i piatek i jakos czulem sie bezpiecznie, moze dlatego ze dobrze sie bawialem i nie zawracalem sobie za przeproszeniem dupy kto obsugajuje za barem ani kto stoi na bramce.
Przychodze tam ze znajomymi bawic sie a sepic oczami po sali i kafelkach w kiblu.
Ludzie muzyka sie liczy i to co w duszy gra, reszta jest nie wazna
Przychodze tam ze znajomymi bawic sie a sepic oczami po sali i kafelkach w kiblu.
Ludzie muzyka sie liczy i to co w duszy gra, reszta jest nie wazna
Nowy(a) na forum

Bywalec

W Lubinie nie ma porządnego lokalu tego typu. Centrum kiedyś było ok, ale od pewnego czasu to niestety chlew. Iguane zamknęli i w sumie nawet dobrze bo też był tam syf. Nie wiem czy są jeszcze balety w Beatce i w Bosmanie (nie wiem jak się teraz nazywają te lokale), ale też nie były to dyskoteki z prawdziwego zdarzenia lecz raczej produkty dyskotekopodobne. Broadway poszedł z dymem. Zbyt pozytywnie wyróżniał się na tle tych wszystkich mordowni. Nigdy nie przepadałem za tego rodzaju rozrywką, ale jak miałbym wybierać to wolałbym raz na miesiąc wyskoczyć do innego miasta, do jakiegoś cywilizowanego klubu niż bawić się dwa razy w tygodniu w spelunach tego pokroju. Lepsze imprezy to mają nawet na niektórych wsiach.
Nowy(a) na forum

Bo w tym mieście strach cokolwiek otwierać , zaraz banda nierobów przychodzi po haracz, w razie sprzeciwu podpalają lokal lub auta. A wzieli by się nieuki do roboty. Teraz w Legnicy jest 100 razy bezpieczniej niż w Lubinie . Otworzyli Galerie- niech pomyślą o dyskotece z prawdziwego zdarzenia
A co do wyjeżdżania poza Lubin to tudno znaleźć kierowce który chętnie zawiezie posiedzi pare godzin przy soczku i odwiezie rozbawione towarzystwo . Lipa
Bywalec

Co do tego bezpieczeństwa w Legnicy to bym się kłócił. Było mi dane tam spędzić nieco czasu i też nie jest fajnie (chociaż pod innym względem). Była jedna dyskoteka z prawdziwego zdarzenia ale poszła z dymem
Myślałem kiedyś o otworzeniu knajpy w Lubinie ale po tym co się tu działo to dałem sobie z tym spokój.
Nowy(a) na forum

Niby ścigają tych pajaców co im się nie chce pracować a haracze ściągać ale ciągle się mnoży to gówno . Za dużo sie filmów amerykańskich naoglądali chłopcy . Tak czy siak , fortuński chyba sam jest tego pokroju , skoro pozwala żeby tacy ludzie pracowali u niego . I nie zna prostej zasady ,,klient nasz pan ,, Skąd później weźmie kase na lody u Grycana i wizyty w KFC z młodą żoną hehe ......
Nowy(a) na forum

Bywalec

Mamy w Lubinie więcej atrakcji.... np rezerwat szczura wędrownego "Wąwozy dziury" w rynku ewentualnie dworzec PKP o wyjątkowym klimacie gdzie możemy zorganizować "Taniec z żulami". Spragnieni mocnych wrażeń mogą ich szukać poprzez krzywe patrzenie na ochroniarzy w "Centrum"kurak pisze:widze glowna atrakcja lubinaLisa.Valo pisze: lody u Grycana i wizyty w KFC
A tak na poważnie to dobrze, że jest chociaż ta galeria bo można tam pójść do kina czy na lody do Grycana i do niedzieli są też jakieś targi motoryzacyjne. Gdyby nie Arena to byśmy rzeczywiście mieli tylko żniwa w "Wąwozach dziury" i parę knajp. Niestety sama galeria nie wystarczy by Lubin przestał być miastem szarym, nudnym i bez klimatu.
Nowy(a) na forum

centrum jak centrum hehe [...] z grzybnia nie ma co muzyka sie nie zmienia jak i wszystko w tym lokalu ale przyznam ze kelnerke blondi maja fajna
no nie?? // za wulgaryzmy na forum // przysługują bonusy w postaci ostrzeżeą // ale nie chcielibyśmy ich rozdawać // na lewo i prawo... // v
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez rakuu, łącznie zmieniany 2 razy.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość