Tworcom latwo przypiac jakies latki czy czegos sie czepic, tak jak ifona tla w przegladarce ktore sama sobie przestawiala bo jak wiemy biel jest z gory zdefiniowana. Patrzac na stary portal, przystosowanie nowego przenoszac tresc to sie i tak dziwie ze tak dobrze to wyglada.
Ja osobiscie mam wrazenie ze jest mniej reklam co bylo najwiekszym minusem tej strony.
Co do zawartych technik i cofania sie wczasie, ja jestem zadowlony jako uzytkownik. Rozumiem ze wy razem jestescie takimi specjalistami ktorych w wiedzy i praktyce przeskoczyc sie nie da
Elektryk zwrocil moja uwage na tworcow, jakos wczesniej nie palilo mi sie aby sprawdzic kto jest twroca. Jak widze firma z lubina wiec tymbardziej winszuje, co lepsza mam nadzieje, ze beda coraz lepsi.
Hemik te twoje teorie spiskowe, zabawne hehe
Jeszcze jedno co na tym forum zauwazylem to podzialy, zupelnie jakby tu siedzialy dwie ekipy z z dwoch roznych urzedow. Paranoja jakas.
Pozatym ten portal ma mniej tresci, zas designem nawiazuje do wp.pl to chyba widac odrazu. Jestem domowym amatorem intenetu i mam wrazenie, ze nieraz mam wieksze pojecie o tym o czym piszecie, za duzo piorek i za malo dystansu.