Mam propozycję dotyczącą sprawdzania dowodów osobistych/pełnoletności klientów.
Może zamiast sprawdzać dokumenty w czasie gdy wszyscy siedzą i się dobrze bawią lub po kilka razy przy barze to warto byłoby zacząć sprawdzać pełnoletność gości zaraz przy wejściu do lokalu?
Weteran

A co? Sprawdzają ci za kazdym razem? Jaki lokal?
W rodzinie mam właścicieli sklepu. Kiedyś w sklepie przyszedł jakiś szczawik, z wyglądu poniżej 18 i chciał piwo. Koleś przy sprawdzaniu dowodu wyciągnął policyjną odznakę.
W rodzinie mam właścicieli sklepu. Kiedyś w sklepie przyszedł jakiś szczawik, z wyglądu poniżej 18 i chciał piwo. Koleś przy sprawdzaniu dowodu wyciągnął policyjną odznakę.
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
realista, nie mi zazwyczaj nie sprawdzają ale zdarza się
Mowa tutaj o AveCezar'ze
JimiKILLER, ok niby tak tutaj z kolei musiałby ktoś wpaść na pomysł sprawdzania dowodów przy zakupie piwka czy innego alkoholu, ale wystać się w kolejce i dowiedzieć się, że musisz się wrócić po dowód do stolika i... znów się wystać w kolejce jest dość nużące.
JimiKILLER, ok niby tak tutaj z kolei musiałby ktoś wpaść na pomysł sprawdzania dowodów przy zakupie piwka czy innego alkoholu, ale wystać się w kolejce i dowiedzieć się, że musisz się wrócić po dowód do stolika i... znów się wystać w kolejce jest dość nużące.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość