Stały bywalec

Weteran

Trzeba na coś wydać pieniądze 
Bywalec

Stały bywalec

Bywalec

Stały bywalec

Bywalec

no to fantstycznie..., że się mylę. hmm.... to jest forum... więc każdy może się wypowiedzieć, odpowiedzieć... zawsze możesz pismo z pytaniem w sekretariacie zostawić (tylko nie zapomnij dać drugiej kopii do pobicia, wtedy będziesz miała potwierdzenie)
Pozdrawiam i dziwię się, że tak światła osoba (sądząc po wypowiedziach tu i ówdzie) pyta o takie rzeczy/podstawy...gdzie do wyjaśnienia nie potrzeba wiedzy z zakresu marketingu.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2009, 21:51 przez obserwator, łącznie zmieniany 1 raz.
Stały bywalec

wszak to oficjalne internetowe forum Muzy jest, a to chyba najwygodniejszy sposób komunikacji?zawsze możesz pismo z pytaniem w sekretariacie zostawić
że tak światła osoba (sądząc po wypowiedziach tu i uwdzie)
senkju, senkju
"ówdzie" - tak przy okazji mojej światłości
więc przyznam nieśmiało, że bliskie jest mi sokratejskie "Wiem, że nic nie wiem" LOLpyta o takie rzeczy/podstawy

Bywalec

Bywalec

Weteran

Czy mógłby mi wyjaśnić ktoś jaki sens i cel ma wywieszanie billboardów z erotycznymi obrazkami przez instytucję dotowaną z naszych pieniędzy?
Czy wyznacznikiem promocji (poważnej???)miejskiej instytucji ma być reklama która mogłaby reklamować erotyczne pisemko dla panów?
Ciekawe byłyby odpowiedzi na pytania:
- czyją własnością są bilboardy?
- ile pieniędzy z kasy instytucji poszło na ich wynajem?
- kto wykonał zdjęcia i wydruk i ile pieniędzy na to poszło?
- kto z imienia i nazwiska jest odpowiedzialny z tą nietrafioną kampanię?
- jakie są wzajemne relacje rodzinne osób o które pytam?
Czy wyznacznikiem promocji (poważnej???)miejskiej instytucji ma być reklama która mogłaby reklamować erotyczne pisemko dla panów?
Ciekawe byłyby odpowiedzi na pytania:
- czyją własnością są bilboardy?
- ile pieniędzy z kasy instytucji poszło na ich wynajem?
- kto wykonał zdjęcia i wydruk i ile pieniędzy na to poszło?
- kto z imienia i nazwiska jest odpowiedzialny z tą nietrafioną kampanię?
- jakie są wzajemne relacje rodzinne osób o które pytam?
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Bywalec

Weteran

No jeśli już idziemy w kpinę to mój pomysł kolejnej reklamy jest następujący:

Także sesja z modelkami, trzy panie jak na załączonym obrazku, tym razem ładna pogoda, lepsze kolory, pogodny klimat, a w tle Lubińska Dziura - niewątpliwy i unikalny atut naszego miasta
proponuję też slogan reklamowy: "Jak się widzi taką Sztukę - to trudno zachować Kulturę"
(ewentualną kwestie większego rozebrania wypiętych Pań lub pozostawienia w bikini pozostawiam "doskonałym" marketingowcom CKMuza)
Prawda, że znacznie ładniejsza i ciekawsza koncepcja niż to coś:

Porównajcie sami i zaglosujcie!

Także sesja z modelkami, trzy panie jak na załączonym obrazku, tym razem ładna pogoda, lepsze kolory, pogodny klimat, a w tle Lubińska Dziura - niewątpliwy i unikalny atut naszego miasta
proponuję też slogan reklamowy: "Jak się widzi taką Sztukę - to trudno zachować Kulturę"
(ewentualną kwestie większego rozebrania wypiętych Pań lub pozostawienia w bikini pozostawiam "doskonałym" marketingowcom CKMuza)
Prawda, że znacznie ładniejsza i ciekawsza koncepcja niż to coś:

Porównajcie sami i zaglosujcie!
Weteran

Widzę na załączonym obrazku - jestem facetem i trzy gołe Panie to dla mnie jest erotyka.chuchla pisze: a Ty realista nie wiem gdzie widzisz erotykę...
Mimo że wykonanie reklamy słabe - to same modelki niczego sobie - aż mi krew zaczyna krażyć szybciej...
Informacje
0 użytkowników » 1 gość