Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec
Korek na Legnickiej i KEN

Post autor: if_ona »

dziś około 16 czymże był spowodowany?
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: obserwator »

Niech zgadnę... ustawieniem się aut w kolejce o o tym samym wektorze, kierunku i zwrocie umiejscowionym w tym samym miejscu i czasie,i biorąc pod uwagę, że w przestrzeni wielowymiarowej, w której zmiennymi były czynniki determinujące szereg podobnych nominalnie parametrów na matrycy zdarzeń, tworząc obraz silnego skupienia wyników...no no... ciekawe... proponuję śledzić lokalne media, może gdzieś o tym napiszą.. może jakiś reportaz z korka, wywiady na żywo z ulicy.... jacie... sensacja...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Włóczykij »

obserwator pisze:Niech zgadnę... ustawieniem się aut w kolejce o o tym samym wektorze, kierunku i zwrocie umiejscowionym w tym samym miejscu i czasie,i biorąc pod uwagę, że w przestrzeni wielowymiarowej, w której zmiennymi były czynniki determinujące szereg podobnych nominalnie parametrów na matrycy zdarzeń, tworząc obraz silnego skupienia wyników...no no... ciekawe... proponuję śledzić lokalne media, może gdzieś o tym napiszą.. może jakiś reportaz z korka, wywiady na żywo z ulicy.... jacie... sensacja...
Hehe, mocne słowa :)
Swoją drogą, strasznie abstrakcyjna pora na takie wynurzenia ;)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Włóczykij pisze:
obserwator pisze:Niech zgadnę... ustawieniem się aut w kolejce o o tym samym wektorze, kierunku i zwrocie umiejscowionym w tym samym miejscu i czasie,i biorąc pod uwagę, że w przestrzeni wielowymiarowej, w której zmiennymi były czynniki determinujące szereg podobnych nominalnie parametrów na matrycy zdarzeń, tworząc obraz silnego skupienia wyników...no no... ciekawe... proponuję śledzić lokalne media, może gdzieś o tym napiszą.. może jakiś reportaz z korka, wywiady na żywo z ulicy.... jacie... sensacja...
Hehe, mocne słowa :)
Swoją drogą, strasznie abstrakcyjna pora na takie wynurzenia ;)
A które to te mocne słowa?
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Ja tutaj też nie widzę ,,mocnych słów" . Obserwator ten tekst napisał z przymrużeniem oka po to, aby co niektórym ,,zapętliły" się zwoje w mózgu i aby,,zabełtać błękit w głowie". Jak widać, Włóczykij stał się pierwszą ofiarą... ;-)
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Włóczykij »

taaa, widzę że nie tylko ja nie wychwytuje ironii. ;-)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: surgeon »

Poklikali, poklikali. A teraz poszukajmy winnych tego, że nie mamy ulic, na których nie byłoby korków. ;)
Masz fajną fotkę naszego miasta? Pochwal się nią -> Obrazek

Pełen obiektywizm tylko w:
Obrazek wycięła cenzura na forum.lubin.pl
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Korki w Lubinie hahha, dajcie spokój ludzie :D Naprawdę portal rzal.pl się kłania ;)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

Dale Cooper pisze:l rzal.pl się kłania ;)
litości..
Żal, ŻAL, Ż - A - L

===

co do mego pytania - wątek 'zaśmiecił się'..
liczyłam na konkretną odpowiedź.. pytanie było i minęło..

eot
Obrazek
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pbonja »

Korki w Lubinie hahha, dajcie spokój ludzie Naprawdę portal rzal.pl się kłania
Sprobuj wroclawiaczku sie przejechac po sklodowskiej w okolicach godz 14-15, po sikorskiego i okolicach 15-17, niepodleglosci, wyjechac z traugutta, przeciac jana pawla w obojetnie ktora strone i takie tam... mnostwo tego jest, moznaby dluzej wymieniac... i wszystlko zakorkowane. Jak to po wroclawsku? Chyba zenua.pl z twojej strony.
WIELKIE ZAGLEBIE LUBIN.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

litości..
Żal, ŻAL, Ż - A - L
Iwonko kochana, zamierzony błąd mający na celu pokazanie jeszcze większej irracjonalności tej dyskusji...

pbonja, widzę zazdrościsz mi tego Wrocławia, zapraszam w odwiedziny.
I mniej jadu proszę w stosunku do mojej osoby.
Jeżeli jedzie się 15 minut dokądś to rozumiem już korek tak? Dla mnie korek to jest przejechanie w ciągu 15 minut 3 metrów. I przebycie 15 minutowej trasy pieszej w 2 godziny.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kryk »

Hm, nie wiedziałem nawet, że jest ścisła reguła określająca co jest korkiem a co nie ;)
Ale w takim razie mogę oświadczyć, że zgodnie z zasadami postoju w ruchu ulicznym wg Dale Cooper'a stałem w czwartek w korku! I to w Lubinie!

W sumie to wypada się tylko cieszyć. To kolejny krok ku wielkomiejskiej aglomeracji ;)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Według Dejla Kupera następnym tematem na forum będzie: "Dlaczego w moim sklepie mięsnym nie już Krakowskiej tylko jest Żywiecka"...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

nie wiem jak jest na innych ulicach, ale od kiedy zmieniono pracę sygnalizacji świetlnej na ulicy paderewskiego, to tworzy się dłuuuuuuugi rząd samochodów które tylko zatruwają okolice. co za gamoń ustalił czas wyjazdu z miasta na dwupasmówkę na trzy góra cztery samochody - niewiem ale jest to gamoń z pewnością. zresztą to już nie pierwszy raz jak majstrują przy sygnalizacji z kiepskim wynikiem, a podobno system jest inteligentny.

Podejrzewam, że moze to być nieodosobniony przypadek, więc korek z tematu może być spowodowany podobnym działaniem, inna sprawa że to godziny dość duzego ruchu.

PS: pojeździlibyście sobie po Londynie, we Wrocku to nawet pustawo jest, jak się porówna.

Pozdro ;)
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Rzuff »

Zbudować wszędzie ronda i nie będzie problemu :P
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość