Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rusek »

hmm.. no więc odebrałem to dwa sposoby (nie twierdzę że nie ma ich jeszcze kilka innych)
no więc
ściska Cię tam i tak próbujesz się wyżyć no ale ta diagnoza szybko padła (fak! mój błąd oceniam ludzi tak powierzchownie...) dzięki Twoim odpowiedzią pomijając fakt że nie wierze ludziom a już na pewno nie w internecie (załóżmy że jednak coś mnie podkusiło i to zmusiło mnie do szukania kolejnej przyczyny)
druga była związana z ostatnim zdaniem mojego ostatniego postu. próbujesz narzucić albo nie, może przekonać do sposobu swojego myślenia. pokazania innym że jeżeli pójdą do galerii sami się zgnoją? wyraziłeś swoją opinie ale nakierowując innych na takie a nie inne podejście i w pewien sposób zaatakowałeś osoby które chcą tam się jak najszybciej znaleźć. może nie dosłownie ale jednak... chyba że jednak mi to jakoś inaczej rozjaśnisz tak dosłownie i łopatologicznie żebym zrozumiał?
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: JimiKILLER »

ani jedno ani drugie, problem tkwi nie w mojej osobie, a w tekscie ktory zacytowalem. Nie rozumiem zupelnie dlaczego uwazasz moja osobe za glowny watek tematu. Naprawde nie rozumiem dlaczego szukacie dziury w calym poprzez moja osobe, nie lepiej odniesc sie do tego cytatu?

Zacytowalem tekst z Oficjalnego Portalu tego miasta, pokazalem co mi sie w nim nie podoba , dlaczego i co sam osobiscie z tym zrobie. Nie poddalem pod dyskusje swojej osoby, tylko... zreszta juz niewaznie, wiatraczki.
Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rusek »

nie chodzi o Twoją osobę tylko o to co napisałeś pod cytatem: Twoją myśl, Twój komentarz cóż to nie to samo co Twoja osoba. przepraszam
pomyślałeś inaczej niż większość to spodziewałeś się poparcia?
ależ ja się odniosłem do tematu i porównałem moje przemyślenia z Twoimi i tu... zawrzało :) no więc co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat? opinie innych użytkowników? kilka było no ale innych niż Twoich i tu znowu sick! zawrzało
a ja chciałem dowiedzieć jak mam odebrać Twój tekst i Twoją głębszą myśl...
JimiKILLER pisze:Łykam czy nie informacja ukazala na Oficjalnym Portalu Miasta Lubina, a nie zauwazylem zadnego sprostowania.
moim zdaniem tu jest problem
JimiKILLER pisze:Przykro mi ja nie pies ktoremu pan mowi skacz wiec skacze chocby i w dziure bez dna
ale to co pisze na OFICJALNYM portalu jest już takie święte? to tylko śmieszny portalik który jak każdy próbuje wzbudzić emocja tak jak np Twoje w bardzo sprytny wytrenowany sposób ale jak skuteczny. wystarczyło jedno zdanie a ile emocji? czyż nie o to im chodziło? więcej dystansu, mniej stresu ;)
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Oficjalnie ogłaszam rozpoczęcie sezonu ogórkowego ;)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

Rusek pisze:to tylko śmieszny portalik

śmieszny portalik
napisał

"W weekend miasto wyludniało. Kto żyw popędził do nowo otwartej Galerii Arena Cuprum."

http://www.lubin.pl/_portal/news/124202 ... C4%99.html

hmm, a więc nieżywam - czego nawet nie zauważyłam.. choć nie - wyautowanam towarzysko :)

Ja myślę, że tzw. wierszówka w tym śmiesznym portalika wysoka jest, bo strumień głupoty nieprzerwany..

"Doszliśmy do poziomu wyższego cywilizacyjnie" - złota myśl R. Raczyńskiego. Nie doszliście..

Portalik nawet do poziomu wyższego intelektualnie nie doszedł..
Obrazek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM