Czemu odrazu inny czy oryginalniejszy? naogladales sie za duzo telewizji i we wszystkim widzisz przyslowiowa "nasza-klase". Trzeba nauczyc sie mowic o czyms co sie nie podoba, a nie czekac az zrobi to ktos inny bo z takim podejsciem ten ktos moze sie nigdy nie pojawic... a bywalo juz tak i jak wiadomo z autopsji konczylo sie fatalnie.
Wiadomo, wylapalem z tresci ironie, sam ironizowalem i to nie malo w tych moich postach lekko powyzej. Nie kazdy czytal ze zrozumieniem, ale tez nie wymagajcie bym pisal wszedzie uzywajac nawiasow co jest czym.
To, ze odebralem ten tekst jako pogarde nie musialo odrazu oznaczac, ze chcialem tam pojsc i sie klaniac ba byc tam gwiazda. Nie oznaczalo takze, ze wogole mialem zamiar na tym otwarciu sie pojawic... stad wogole nie mam pojecia dlaczego mialbym byc zadrosny o cokolowiek.
Ktos tu wspominial o innych galeriach, ja wspomne tylko o tym, ze takiej zapowiedzi VIP Show to jeszcze nie widzialem na oczy, wracajac zas do meritum to ja dziekuje zrobie zakupy gdzies indziej ot i tyle. - Jak sami wiecie Panu Miłkowi to i tak roznicy nie zrobi

Najważniejsza jest wartość człowieka, jej piękno oraz brzydota. Nastaną jeszcze czasy kiedy ci którzy tego nie rozumieją będą niczym liście na drzewach... wisieć.