Regulamin forum
Fotorelacje z imprez, wydarzeń, a także ró¿nych miejsc w mieście. Oglądaj i komentuj!
Bywalec

Zapraszam do "Galerii Bezdomnej", w której pokazuję Lubin po mojemu.
Oto link:
http://picasaweb.google.pl/przemeksrcn/ ... directlink
Galeria jest codziennie aktualizowana.
Zapraszam.
Mile widziani jesteście tutaj
na blogu prowadzonym przez kilkunastu autorów z różnych miast.
Oto link:
http://picasaweb.google.pl/przemeksrcn/ ... directlink
Galeria jest codziennie aktualizowana.
Zapraszam.
Mile widziani jesteście tutaj
na blogu prowadzonym przez kilkunastu autorów z różnych miast.
poczytaj o kompozycji
Bywalec

Bywalec

ja myślę, że fotografie adekwatne do określenia, czyli pstryknięte... ale czy to źle? Ja tak nie uważam... zasady są po to żeby je łamać... nie koniecznie znając je (przykładem jest nikifor)... więc... jako pstryki archiwizujące tu i teraz - są w pytę. Bez sensu jest szukać artyzmu tam gdzie go nie ma.
mozna lamac zasady kompozycji, ale najpierw trzeba je poznac.
inaczej zdjecia nie beda gadac za nic w swiecie same za siebie
inaczej zdjecia nie beda gadac za nic w swiecie same za siebie
Bywalec

Obserwator- No dokładnie.
O czymś więcej, czyli np. o kompozycji pomyśleć, gdy będę miał coś, co naprawdę można nazwać aparatem, a nie ta zabawka, którą mam.
Ale póki ta mi starcza, bo niestety inne wydatki na głowie- to bawię się tym, co mam.
Veldrin- ale, gdy będę miał już sianko na coś porządniejszego, to na pewno zacznę się uczyć:-)
A ci, którzy fotografują Lubin, to chętnie byliby widziani tu: www.maddogowo.blogspot.com
O czymś więcej, czyli np. o kompozycji pomyśleć, gdy będę miał coś, co naprawdę można nazwać aparatem, a nie ta zabawka, którą mam.
Ale póki ta mi starcza, bo niestety inne wydatki na głowie- to bawię się tym, co mam.
Veldrin- ale, gdy będę miał już sianko na coś porządniejszego, to na pewno zacznę się uczyć:-)
A ci, którzy fotografują Lubin, to chętnie byliby widziani tu: www.maddogowo.blogspot.com
Nie chodzi o to czym robisz. Wazne jak.
Ja np ostatnio zakochalem sie w olympusie mjuII. Aparat wart moze 150-200 zl na allegro - analogowy kompakt
Na pewno masz cos lepszego 
pzdr
Ja np ostatnio zakochalem sie w olympusie mjuII. Aparat wart moze 150-200 zl na allegro - analogowy kompakt
pzdr
Bywalec

Poradników w internecie jest multum, a po za tym znajdź sobie ciekawszy temat bo po przeglądnięciu 2-3 zdjęć stwierdzam iż są poprostu nudne.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Bywalec

Wiesz, knyf tkwi w tym, że to na pewno nie ty będziesz mi mówił, czym mam się zajmować.
"Multum". Dobre.
"Multum". Dobre.
Więc powodzenia 
Trust I seek and I find in you
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Bywalec

Bywalec

Nowy(a) na forum

Niech sobie robi co chce. Założył galerię (która za mojego kliknięcia już nie działa), pstryka sobie focie tego, co mu się podoba. Nie spamuje każdego użytkownika tym, jak ktoś nie chce, to nie musi ogladać. Może kiedyś Saracenowi się zachce nauczyć czegoś, podszlifować warsztat... A jak nie, to trudno, nikt nie powinien go do tego zmuszać
Nie każdy z aparatem musi być LaChapellem czy Alexi Lubomirskim (którzy zresztą zajmują się inną fotografią, no ale ok).
Bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość