Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Zastanawia mnie dlaczego do tej pory nie ma dwóch filmów pt: "Incredible Hulk" oraz "Hell Boy 2: Złota Armia".
Pierwszy z filmów miał w Polsce premierę w połowie sierpnia 2008 i do tej pory go nie ma. Drugi z filmów miał premierę 5 września 2008 i również nie było go w kinie. Nie mogę zrozumieć dlaczego. Niektóre filmy np. "High School Musical 3" był wyświetlany przez jakieś 14 dni trzy razy dziennie. Nie wszyscy są w wieku podstawówki i gimnazjum i mają ochotę oglądać film dla dzieci w wieku 10 -16 lat, a w szczególności nie są osoby starsze fanami dwójki głównych bohaterów. Tak samo film pt. : "Idealny facet dla mojej dziewczyny" - grany jest przez ostatni tydzień i będzie jeszcze przez kolejny tydzień. Nie wszyscy lubią komedie romantyczne.
Fajnie by było gdyby oba wymienione przeze mnie filmy doczekały się u nas w kinie premiery.
Dziękuję za uwagę i chęć przeczytania i ewentualnego skomentowania.
Pozdrawiam.
vienna
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: knight-rider »

masz 3 opcje:

1) zglosic/zadac pytanie ckmuza
2) pojechac do innego miasta
3) torrent

swoja droga:
1) oba filmy nie godne polecenia
2) ilez mozna w kolko ogladac krew, przemoc, mordobicia etc. same przejedzone tematy, ciezko ostatnimi czasy trafic na cos dobrego

pzdr
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Hulka nie widziałem, ale Hellboy był w porządku.

Jeśli nie jesteś fanem komiksu to nigdy nie skumasz o co chodzi w takim kinie :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zapa »

A jak dla mnie to Hulk bije Hellboy`a na głowę ;)
Swoją drogą, zapewne wielu mieszkańców nie może się doczekać, aż w Lubinie powstanie kolejne kino :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
vienna pisze:Zastanawia mnie dlaczego do tej pory nie ma dwóch filmów pt: "Incredible Hulk" oraz "Hell Boy 2: Złota Armia".
Pierwszy z filmów miał w Polsce premierę w połowie sierpnia 2008 i do tej pory go nie ma. Drugi z filmów miał premierę 5 września 2008 i również nie było go w kinie. Nie mogę zrozumieć dlaczego. Niektóre filmy np. "High School Musical 3" był wyświetlany przez jakieś 14 dni trzy razy dziennie. Nie wszyscy są w wieku podstawówki i gimnazjum i mają ochotę oglądać film dla dzieci w wieku 10 -16 lat, a w szczególności nie są osoby starsze fanami dwójki głównych bohaterów. Tak samo film pt. : "Idealny facet dla mojej dziewczyny" - grany jest przez ostatni tydzień i będzie jeszcze przez kolejny tydzień. Nie wszyscy lubią komedie romantyczne.
Fajnie by było gdyby oba wymienione przeze mnie filmy doczekały się u nas w kinie premiery.
Dziękuję za uwagę i chęć przeczytania i ewentualnego skomentowania.
Pozdrawiam.
Chyba jasne, dlaczego taka sytuacja. Wiadomo, na co pójdzie więcej osób.
Sytuacja się zmieni kiedy w Lubinie pojawi się konkurencyjne kino.
A tak - jak się nie ma co się lubi...
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, Muza, ModTEAM