Zastanawia mnie dlaczego do tej pory nie ma dwóch filmów pt: "Incredible Hulk" oraz "Hell Boy 2: Złota Armia".
Pierwszy z filmów miał w Polsce premierę w połowie sierpnia 2008 i do tej pory go nie ma. Drugi z filmów miał premierę 5 września 2008 i również nie było go w kinie. Nie mogę zrozumieć dlaczego. Niektóre filmy np. "High School Musical 3" był wyświetlany przez jakieś 14 dni trzy razy dziennie. Nie wszyscy są w wieku podstawówki i gimnazjum i mają ochotę oglądać film dla dzieci w wieku 10 -16 lat, a w szczególności nie są osoby starsze fanami dwójki głównych bohaterów. Tak samo film pt. : "Idealny facet dla mojej dziewczyny" - grany jest przez ostatni tydzień i będzie jeszcze przez kolejny tydzień. Nie wszyscy lubią komedie romantyczne.
Fajnie by było gdyby oba wymienione przeze mnie filmy doczekały się u nas w kinie premiery.
Dziękuję za uwagę i chęć przeczytania i ewentualnego skomentowania.
Pozdrawiam.
Nowy(a) na forum

Początkujący

Weteran

Hulka nie widziałem, ale Hellboy był w porządku.
Jeśli nie jesteś fanem komiksu to nigdy nie skumasz o co chodzi w takim kinie
Jeśli nie jesteś fanem komiksu to nigdy nie skumasz o co chodzi w takim kinie
Chyba jasne, dlaczego taka sytuacja. Wiadomo, na co pójdzie więcej osób.vienna pisze:Zastanawia mnie dlaczego do tej pory nie ma dwóch filmów pt: "Incredible Hulk" oraz "Hell Boy 2: Złota Armia".
Pierwszy z filmów miał w Polsce premierę w połowie sierpnia 2008 i do tej pory go nie ma. Drugi z filmów miał premierę 5 września 2008 i również nie było go w kinie. Nie mogę zrozumieć dlaczego. Niektóre filmy np. "High School Musical 3" był wyświetlany przez jakieś 14 dni trzy razy dziennie. Nie wszyscy są w wieku podstawówki i gimnazjum i mają ochotę oglądać film dla dzieci w wieku 10 -16 lat, a w szczególności nie są osoby starsze fanami dwójki głównych bohaterów. Tak samo film pt. : "Idealny facet dla mojej dziewczyny" - grany jest przez ostatni tydzień i będzie jeszcze przez kolejny tydzień. Nie wszyscy lubią komedie romantyczne.
Fajnie by było gdyby oba wymienione przeze mnie filmy doczekały się u nas w kinie premiery.
Dziękuję za uwagę i chęć przeczytania i ewentualnego skomentowania.
Pozdrawiam.
Sytuacja się zmieni kiedy w Lubinie pojawi się konkurencyjne kino.
A tak - jak się nie ma co się lubi...
Informacje
Google [Bot] » 1 gość