Czy był ktoś na weselu lub organizował przyjęcie weselne w Muzie? Proszę o opinie dotyczące obsługi, jedzenia, klimatu
Nowy(a) na forum

Witam serdecznie
Czy był ktoś na weselu lub organizował przyjęcie weselne w Muzie? Proszę o opinie dotyczące obsługi, jedzenia, klimatu
Pozdrawiam
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Witam! O ile mi wiadomo przyjęcia weselne w Muzie nie były do tej pory organizaowane, ale Klub pod Muzami planuje wyjść z taką ofertą. Myślę, że to może być całkiem ciekawa impreza. W razie czego proszę o kontakt to pomogę!!!
Catrine
Nowy(a) na forum

W starej Muzie były organizowane przyjęcia weselne, komunie, chrzty. Niestety teraz, w obecnym klubie jest makabrycznie drogo, kierowniczka, młoda dziewczyna, bardzo nieprzyjemna i nic z nią nie można załatwić. Wiem z doświadczenia, chciałam tam zorganizować przyjęcie rodzinne, myśląc , że są stare zasady. Okazało się, ze ceny są bardzo wysokie, jak w karcie, zero negocjacji, dodatkowe koszty np.obrusy na stole !!!, kwiaty , serwetki, Dlaczego? Ponieważ w klubie nie ma takich rzeczy i są to ekstarsy. Koszmar. Byłam bardzo rozczarowana. Koszt przyjęcia na 30 osób wyniósł by mnie ok 4-5 tyś. Tylko obiad i ciasteczko, kawa. Tyle ile przyjecie weselne całonocne dla 35 osób w oberży
Szczerze odradzam Muzę
Szczerze odradzam Muzę
Nowy(a) na forum

bardzo nieladnie usuwać czyjas wypowiedz tylko dlatego ze jest krytyczna :>
a wesela w muzie jescze raz napisze- nie polecam nikomu. kelnerki przemile, lokal ciekawy. brak niestety tylko odpowiedniej osoby do rozmowy na poziomie.pozdrawiam
a wesela w muzie jescze raz napisze- nie polecam nikomu. kelnerki przemile, lokal ciekawy. brak niestety tylko odpowiedniej osoby do rozmowy na poziomie.pozdrawiam
biedronella, ja sam jestem ciekawy kto i dlaczego usunął Twoją wypowiedź na temat restauracji w CK Muza. Ale można ją przeczytać na forum gazeta.pl + kilka innych krytycznych : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=228&w=87964862

Nowy(a) na forum

Początkujący

Początkujący

Weteran

Ja usunąłem, gdyż umieszczanie dwóch takich samych postów/topiców na forum to spam i to się rozumie samo przez się.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość