Witam!dM pisze:Witam!!!
Jakie wieści z placu budowy osiedla FDM-2? Ostatnio wyłączyłem sie z tematu całkowicie. Byłem ostatnio w swoim mieszkaniu, nic sie nie zmieniło:)
no wiesci coraz lepsze
ja w sobote ide na odbior mieszkania
Witam!dM pisze:Witam!!!
Jakie wieści z placu budowy osiedla FDM-2? Ostatnio wyłączyłem sie z tematu całkowicie. Byłem ostatnio w swoim mieszkaniu, nic sie nie zmieniło:)

Ostatnio zmieniony 18 sty 2009, 18:38 przez WTAJEMNICZONY, łącznie zmieniany 1 raz.

No moze jestes zbyt negatywnie nastawiony?dM pisze:Ja na pewno nie polecam nikomu kupna mieszkania w FDM!!! – generalnie dobór podwykonawcy i brak nadzoru ze strony FDM to ŻENADA !!!

co do plesni to niestety normalne przy sporej wilgoci.... uchyl okna w kazdym pomieszczeniu i grzej mieszkanie ale uwazaj zeby temp nie byla za wysoka(szybciej rozwija sie plesn) pamietaj uchyl okna bo samo rozszczelnienie nic nie da... pare dni i sam zauwazysz znaczna poprawestefan pisze:Odebrałem mieszkanie - Szok! Bałagan na klatkach - gruz, odpadające płytki, wystające kable nie trudno o wypadek. W mieszkaniu szereg usterek: porysowane parapety,wystajace rury w podłodze, na sufitach rdza na ścianach pomimo włączonego ogrzewania pojawiła się o zgrozo ! PLEŚŃ !
Google [Bot] » 1 gość