Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

No powinni, kawa to tym bardziej dopalacz, używa go codziennie miliony ludzi, podobnie herbata.

Panowie posłowie z lewicy lepiej niech się zajmą rządzeniem, a nie pieprzeniem o głupotach. - Takie małomiasteczkowe życzenie do św. Mikołaja.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Dale Cooper pisze:Mam nadzieję, że to samo zrobią z alkoholem i papierosami. Tak jak to ktoś już napisał, są to również używki.
ty chyba jestes czestym klientem takich sklepow..cos tak strasznie bronisz tych dopalaczy.
no coz...pogratulowac tylko takiego stanu umyslu

dziki tobie juz wiem ze codzienie rano narkotyzuje sie...herbatą ROTFL :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Panie Polar, jak zwykle doskonałe podsumowanie, gratuluję.
Proponuję poczytać o zgubnym wpływie herbaty na Twój żołądek.

I nie jestem klientem dopalaczy, czasy wesołych używek dla mnie się skończyły, zanim dopalacze pojawiały się w Polsce. Śmieszy mnie podejście ludzi i władzy, bo ładnie ktoś napisał, że zakazany owoc smakuje najlepiej.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Rusek »

Dale Cooper pisze: Śmieszy mnie podejście ludzi i władzy, bo ładnie ktoś napisał, że zakazany owoc smakuje najlepiej.
i właśnie dlatego uważam że zrobili aferę którą szybko ucichnie ;-) Kawa, herbata? większość rzeczy w dzisiejszych sklepach jest szkodliwa tylko o tym się nie mówi tak jak i wyżej wymienionych napojach...a to że jest to tak nazywane to inna sprawa...
Nie daj się truć. Kosmetyki naturalne dają moc!
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Dale Cooper pisze:Panie Polar, jak zwykle doskonałe podsumowanie, gratuluję.
Proponuję poczytać o zgubnym wpływie herbaty na Twój żołądek.
czyli powiedzmy te 4-5 mld ludzi ktorzy pija herbate i kawe to tumany bo dale cooper tak twierdzi? nieźle...

cos mi sie jednak wydaje ze kawa i herbata to nie ten sam gatunek uzywek co dopalacze...moze tez bys tak troche poczytal...

Dale Cooper pisze:Śmieszy mnie podejście ludzi i władzy, bo ładnie ktoś napisał, że zakazany owoc smakuje najlepiej.
ale to wcale nie znaczy ze mamy zalegalizowac heroine, haszysz, amfetamine itd....zobacz co sie dzieje w holandii...niektore samorzady maja juz dosc cpunow zjezdzajacych sie z calej europy do coffee shopow, wiec zaczely je zamykac.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

czyli powiedzmy te 4-5 mld ludzi ktorzy pija herbate i kawe to tumany bo dale cooper tak twierdzi?
Jak zwykle nadinterpretujesz do kwadratu. Gdzie ja tak pisałem? oO
cos mi sie jednak wydaje ze kawa i herbata to nie ten sam gatunek uzywek co dopalacze...moze tez bys tak troche poczytal...
Wypij 10 szklanek kawy albo 10 herbaty, sprawdź czy nie będziesz chodził napompowany jak po amfetaminie.
ale to wcale nie znaczy ze mamy zalegalizowac heroine, haszysz, amfetamine itd....
Przeciez nic takiego nie napisałem! Człowieku nie potrafisz dojść do sensu moich wypowiedzi. NAGLE się komuś przypomniało, że te substancje są narkotykami, tak jakby je ktoś właśnie wymyślił, NAGLE jest z tego wielka afera. Wielce prawi politycy walczą o to, żeby zlikwidować te sklepy, a to wszystko gówno prawda. Gra polityczna. A Dopalacze się cieszą, bo mają zajebistą reklamę. Gdyby nie szum na forum, nawet bym nie słyszał o tym sklepie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Włóczykij »

Nie wiem czy szanowni forumowicze słyszeli, ale sklepy z wszelakimi dopalaczami w całej Polsce są ostatnimi czasy strasznie nękane przez różne instutycje.

Zdarzały się bodajże kontrole podatkowe, najścia sanepidu, zamykanie z powodu braku pozwoleń na sprzedaż artykułów spożywczych (!), itp.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Koncepcja »

Włóczykij pisze:Nie wiem czy szanowni forumowicze słyszeli, ale sklepy z wszelakimi dopalaczami w całej Polsce są ostatnimi czasy strasznie nękane przez różne instutycje.

Zdarzały się bodajże kontrole podatkowe, najścia sanepidu, zamykanie z powodu braku pozwoleń na sprzedaż artykułów spożywczych (!), itp.
A przepraszam, czy to coś złego, że sklepy z dopalaczami nękane są przez różne instytucje? Uważam, że bardzo dobrze. Przez głupotę ludzką i ten badziew, który się tam sprzedaje umierają młodzi ludzie, cierpią ich rodziny. To chyba wystarczający powód, by ich na maksa dręczyć i męczyć.
Osoby uzaleznione mogą skontaktować się z ośrodkiem leczącym uzależnienia Mental Relax House Tam znajdą pomoc dla siebie oraz wsparcie dla rodzin. Tyczy się to również osób uzależnionych od alkoholu, hazardu, chorób cywilizacyjnych, narkotyków.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM