Maniak

Jakiś czas temu żuciła mnie dziewczyna...do teraz niewiem z jakiego powodu...to jest nieważne...widocznie znudziłem się jej
ale nie chodzi o to...kompletnie jej nie rozumiem...od tego wydarzenia minęło już trochę czasu...mam nową dziewczyne...z którą jest mi dobrze i bardzo ją kocham...
:):) ale niewiem czemu teraz moja była dziewczyna cały czas najeżdża na mnie i na moją dziewczyne...chodzi z uniesioną głową...o co jej chodzi??? nierozumiem wogóle kobiet...czego niemogą normalnie porozmawiać z facetami i wszystkiego sobie wyjaśnić...
Dlaczego Kobiety niechcą nieraz przynajmniej wysłuchać co do nich mówi mężczyzna...nierozumiem
ale napewno One myślą to samo o nas...
:D:D
Administrator

Maniak

Maniak

Maniak

Maniak

Alien, mysle ze obie strony powinny ze soba odpowiednio porozmawiac, a raczej wysluchac drogiej osoby - opinii na jakis temat, a pozniej wyrazic swoja i pojsc na kompromis 
Kobieta jest jak zagadka : ) ... fajna dopuki nie znasz rozwiazania...wiec nie mysl za duzo.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Administrator

Maniak

Administrator

Administrator

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość