Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Stały bywalec

Może to zabrzmi głupio, ale czy ktoś z użytkowników tego forum też zauważył, że chleb społemowski (skądinąd bardzo smaczny) zawiera w sobie spora ilość kamyczków (po pokrojeniu w kanapki nieomal w każdej się jakiś znajdzie i zgrzyta w zębach)? I to już od dłuższego czasu. Coraz bardziej mnie to zaczyna drażnić.
Stały bywalec

Sam chleb jest bardzo smaczny. Kamyczki już nie. ;-Padi123123 pisze:No bo go pewnie robia ze wszystkiego co im pod reke wpadnie.Nie od dzis wiadomo ,ze spolem to pozostalosc po "cudownych latach" PRL-u.Az sie dziwie ,ze Ci smakuje taki z kamyczkami; tak poza tematem
Maniak

Bywalec

Nie kupuje się z zasady chleba w Społem, bo to najgorszy szajs. Nawet jak jest świeży, to wydaje się czerstwy.
Fuj!
Fuj!
Stały bywalec

Stały bywalec

Teoria prawie doskonała, ale niestety te kamyczki nie są słone.DeeS pisze:Sadze, ze to nie kamyczki, ale nierozpuszczone kryształki soli kamiennej. Juz kilka razy znalazłem takie grudki soli w chlebie.
Jeśli nie społem, to chleb z Jawora daje radę. Ale znacznie droższy.
A ja mam pytanie do ludzi robiących zakupy w sklepach sieci Społem w Lubinie - tutaj też ceny są wyższe niż w innych sklepach?
Na codzień, z racji studiowania, mieszkam we Wrocławiu i najbliższym sklepem jest niestety Społem - tam też robię zakupy. Razu pewnego mając więcej czasu i mniej lenia
wybrałem się więc do innego spożywczaka i uległem niemałemu zdziwieniu - ceny o kilkanaście % niższe. Stąd moje pytanie 
Na codzień, z racji studiowania, mieszkam we Wrocławiu i najbliższym sklepem jest niestety Społem - tam też robię zakupy. Razu pewnego mając więcej czasu i mniej lenia
Nowy(a) na forum

Nie robię zakupów w sieci Społem,ale czasami zaglądam do ich sklepów.Z przykrościa potwierdzam opinię Włoczykija,te sklepy sa droższe i to nawet znacznie niż sklepy innych sieci.Oczywiście dotyczy to także Lubina.Pewnie utrzymanie administracji Społem to kosztowna sprawa,bo nie sądzę by ekspedientki miały płace znacząco wyższe niż gdzie indziej.
Jurecki
Stały bywalec

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość