Regulamin forum
Masz ciekawy pomysł? Napisz nam o tym!
Mam propozycję dla Admina. Proponuję pójść na jakość, a nie na ilość. W chwili obecnej na naszym forum jest zarejestrowanych 2150 osób. Uważam, że osoby które tutaj nawet nie zajrzały przez 30 dni ( nie mówiąc o napisaniu czegokolwiek), powinny zostać wykluczone z tego forum.

Nie zgodzę się z Tobą.
Weteran

NEVIL oczywiście ma racje, ale proponuję usunąć użytkowników, którzy nie logowali się przez ostatnie pół roku. 30 dni to trochę mało.
zankau, zgadzać się nie musisz, tym bardziej, że ludzie w Twoim wieku ogólnie lubią się buntować przeciwko wszystkiemu i wszystkim...
Ty np pokazałaś ludziom, że nieprawdą jest, iż rower musi mieć dwa koła. Monocykl ma jedno i Ty na nim świetnie potrafisz jeździć ! Tylko jeżeli już jesteś tak konsekwentną osóbką, to wypowiedz się szerzej w poruszonym przeze mnie temacie. NIE bo NIE, to dla mnie za mało...

Nie zgodziłam się z Tobą Nevil, ponieważ 30-dniowa przerwa to (jak dla mnie) nie jest dużo. Są różne przyczyny, które mogą wpłynąć na 30-dniową przerwę w odwiedzaniu forum. Dlatego bardziej podzielam już zdanie Dale Coopera, aby usunąć tych nieodwiedzających co najmniej pół roku.
A tam wyżej, wcale nie użyłam argumentu NIE bo NIE.
A i nie wiem dlaczego porównałeś bunt do monocykla
Aczkolwiek przynajmniej wywołałeś u mnie uśmiech na koniec dnia 
A tam wyżej, wcale nie użyłam argumentu NIE bo NIE.
A i nie wiem dlaczego porównałeś bunt do monocykla
Weteran

Zasadniczo na różnych forach ustala się termin "kasowania" nieaktywnych userów na pół roku. Poczekajmy na elektryka 
A jeżeli go nie będzie przez pół roku to co?Dale Cooper pisze:Zasadniczo na różnych forach ustala się termin "kasowania" nieaktywnych userów na pół roku. Poczekajmy na elektryka
Szczerze mówiąc ani mnie to ziębi ani grzeje ile osób jest na forum zarejesstrowanych. Jeżeli jednak wyczyścić trzebna, to faktycznie niech to będzie okres półroczny.
Weteran

Nic. Podałem przykład.
Początkujący

Lupus, no właśnie "od wielu miesięcy", a nie przez 30 dni. 
Informacje
Google [Bot] » 1 gość