Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Biedronka i bazarek na Hutniczej zostaną prawdopodobnie zlikwidowane, najemcy już dostali wypowiedzenia, termin wypowiedzenia to koniec roku. Jedyne info jakie teraz mam to powstanie na tym miejscu parkingu. Może ktoś wie coś więcej w temacie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: monter »

To ze bazarek zniknie to slyszalem gdzies na TVL. Co do biedrony to jakies plotki tez do mnie dotarly - podobno po jej likwidacji zastapi ja nowo budowana przy JP2 (kolo przystanku autobusowego na Ustroniu).
Speed life.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

Z tego co wiem to biedronka ma zniknac i jak Monter napisał bedzie na JP2 juz jest tam budowana. A co to tego co ma zamiast tego powstac to slyszalem wiele rzeczy od innego sklepu przez parking po nawet blok mieszkalny. Także wiele jest wersji tego co ma powstac mam nadzieje ze coś co nie bedzie mi szpeci widok za okna:P
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Lupus »

Dobrze że bazar jest likwidowany,ludzie zostaną przeniesieni na nasze "bazary" i tam bez problemów będą handlować,ten bazar to taka pozostałość po tym co stało koło sądu,to była tragedia,teraz jak patrzę na budowę galerię z jednej rzeczy jestem szczęśliwy że te "ruskie" budy nie stoją już koło sądu i nie szpecą tak potwornie naszego miasta.
"Nocny Bar jest jak Atlantyda Łez"
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

nie wiem czy dobrze, że będzie zlikwidowany, bazarek jest tam chyba potrzebny, natomiast forma jest oczywiście do zmiany.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: monter »

W sumie inetersujace jest kto ma na tyle dobre uklady zeby sprzatnac bazarek i biedronke biorac pod uwage ile lat juz tam sa.

Pamietacie ze pierwotnie w miejscu bazarku byla petla autobusowa 40-tki jezdzacej do Legnicy ale to bylo kilkanascie lat temu :)
Speed life.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Lupus pisze:ten bazar to taka pozostałość po tym co stało koło sądu,to była tragedia
Czy ja wiem czy to jest pozostałość po tym bazarze koło sądu, z tego co pamiętam i co widze bo tem bazarek mam dosłownie pod nosem to juz stoi kilka lat i zadnego powiązania nie widze z tym koło sądu co był.
Moim zdaniem powinni zostawić biedronkę tylko przebudować, pijalnie i lumpeks mogą zlikwidować bo to raczej nie jest potrzebne a czasem mnie denerwuje widok wychodzących piajny ludzi, niektorzy to stali klienci. A co do bazarku to mogli by zrobić jakiś inny układ tego zadaszenie czy coś w tym stylu zeby ludzie mogli sobie zarabiać.

Nie wiem czemu spółdzielnia chce to zlikwidować skoro ludzie mają tu duży utarg, szczególnie w sobotę (czasami nerwicy idzie dostać bo tyle ludzi). Często mam wrażenie, że spółdzielnia Polne robi wszystko przeciwnie do tego co ludzie by chcieli.
Obrazek
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: if_ona »

Nie będzie parkingu, targowisko zostaje

http://www.lubin.pl/_portal/news/122761 ... staje.html
Obrazek
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: GregPepe »

No to się z bazarkiem się wyjaśniło, teraz co z biedronką? Jedna z plotek głosi ze maja tam zrobić jakiś RTV-AGD ktoś słyszał o jakiś innych koncepcjach?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Ja slyszalem cos o jakims sklepie :stokrotka: czy cos w tym stylu ale nie wiem czy to bedzie takie cos jak biedronka
Obrazek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: ALLka »

Biedronka na pewno znika, znajoma ma tam stanowisko i kazali sie wyniesc do konca roku. Niestety nie posiadam informacji co powstanie na miejscu biedronki
Kobieta nie wie czego szuka ale nie odpuści dopóki nie znajdzie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

jak dla mnie to szkoda ze juz biedronki nie bedzie, zawsze tam chodzilem i w miare tanio tam jest:)
Obrazek
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM