Nowy(a) na forum

Moi drodzy! Nasza szkoła bierze udział w konkursie telewizji TVN, w którym nagrodą główną jest studniówka zorganizowana przez stacje TVN. Musimy udowodnić, że to właśnie nasza studniówkę warto zorganizować i zdobyć jak najwięcej głosów. Zwracamy się zatem z prośbą o pomoc do Was. [ciach!] - pod tym adresem możecie obejrzeć film konkursowy przygotowany przez uczniów naszej szkoły i zagłosować (nie chciałbym nic sugerować, ale oczywiście na Tak – zielony kciuk). Pozostałe filmy (konkurencyjne) dostępne są w zakładce – Oglądaj filmy. Zabawnym jest to, że po zrestartowaniu przeglądarki można głosować po raz kolejny. Stąd też nasza prośba – jeśli nie macie co robić lub macie wolną chwilkę – wspomóżcie nas swoimi głosami. Istotnym jest, aby wszyscy o tym wiedzieli dlatego proponuję, aby wszyscy, którzy chcą nam pomóc ustawili sobie taki opis na gadu gadu lub w innym φkomunikatorze, którego używacie: [ciach!] -oceącie na +!!! Zaangażujcie w to bliskich, krewnych, przyjaciół. Każdy głos się liczy – ważna jest również systematyczność. Bawimy się do 3 grudnia. Bądźcie z nami. Dziękujemy za każda formę pomocy, którą otrzymaliśmy i mam nadzieję otrzymamy.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2008, 08:54 przez soldyy, łącznie zmieniany 1 raz.
Maniak

[ciach!] mi też nie działały, ale znalazłam 
Ostatnio zmieniony 17 lis 2008, 08:54 przez zankau, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy(a) na forum

Weteran

Taa, linczujemy ich i ucinamy palce...soldyy pisze:albo na forum jest blokada wstawiania linków od nowych userów...
Szkoda, że nie jesteście z Lubina...
Nie to żebym był zazdrosny, bo studniówke mam już dawno za sobą, ale ze względu na konkurencyjność dla szkół w Lubinie linki ukrywam, a nóż jedna z tych ambitniejszych klas zgłosi się do konkursu ?
A spamowania nie lubimy 
Informacje
Google [Bot] » 1 gość