Tego w Lubinie jeszcze nigdzie nie widziałem, słyszałem tylko że kiedyś na giełdzie ktoś robił coś podobnego ale jak do tej pory się osobiście nie spotkałem z czymś takim, oczywiście chodzi o malowanie sprayami:D
kilka moich przykładowych prac:
Teraz tymczasowo nie mogę malować bo nie mam gdzie, zimą malowałem na klatce schodowej na której jest trochę zimno raczej nie jest przyjemne:P
Mega fajne prace I nawet wiem, jakie jest to szalenie trudne. Podziwiam.
Jednak muszę Cię zmartwić - nie jesteś w Lubinie jedyny. Nijaki Przemek T. również się w to bawi. Kiedyś miał w MDKu nawet swoją wystawę, aczkolwiek nie załamuj się... Bo prawdę mówiąc, Twoje prace są o niebo lepsze od jego prac.
Dobrze wiedziec ze nie jestem jedyny:D:D a co do prac tego Przemka to sie nie wypowiem bo nie widzialem jego obrazkow a sam dopiero zaczynam wiec tym bardziej nic nie powiem:P
Też potrafię malować takie najprostsze w 5 minut to nie jest nic trudnego gorzej z drzewami górami itp one wymagają już troszkę więcej czas, a najprostsze obrazy to jedna planeta parę pagórków w tle i woda na spodzie:D
A j jeszcze jak by ktoś chciał obrazek mogę zrobić. Cennika żadnego nie mam i nie bede mial maluje bo lubię i chce się poduczyć a póki mam farbę będę malował, tylko odbiór osobisty bo wysyłka się nie opłaca i może sie zniszczyć:PP