Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
bonzai !!!

Post autor: mi_bar »

hej - bardzo chciałbym wyhodować swoje BONZAI (takie karłowate drzewko W DONICZCE), ale z naszego polskiego drzewka na. dąb, buk itd. - jak to zrobić???? myśle ze sie da, pewnie wymaga czasu i cierpliwości, ale przede wszystkim trzeba wiedzie ć JAK TO ZROBIĆ??? WIECIE???? MOŻE JAKIŚ NAMIAR NA FORUM, TEKST, BLOGA, albo najlepiej sam przepis - baaaardzo proszę!!!! pliz..........
Rodzina :D
Kontakt:
Awatar użytkownika

Post autor: NEVIL »

Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: ALLka »

Na pewno da sie to zrobic :)
For dotyczacych bonsai jest w necie dosc.

Ja poszlam na "latwizne" zaczelam hodowac roze pustyni (adenium) jesli mi sie uda to, ta torslinka sama sie formuje na bonsai :D
Kobieta nie wie czego szuka ale nie odpuści dopóki nie znajdzie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

Osobiście zacząłem hodować bonsai. Po jakiś trzech tygodniach od posadzenia z ziemi dopiero coś wychodzilo. Po dwóch miesiącach drzewko osiągnęło wysokość jakieś 6-7cm i na tym skończył sie wzrost. Jak narazie stoi w iejscu i nie chce rosnąć coś. A co do forum gdzie można znaleźć sztukę hodowania bonsai to popieram kolegę i koleżankę ze muszisz użyć google do tych celów. Pozdrawiam
Obrazek
slayne
slayne

Post autor: slayne »

a czemu akurat google, sa inne wyszukiwarki jak chcoiazby hakia :P
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Czumrak »

Bo google to chyba jedna z najlepszych wyszukiwarek a w sumie to najpopularniejsza, ale jak masz inna dobra to też możesz na niej szukac:)
Obrazek
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM