Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
No to będziemy mieli kolejny supermarket spożywczy. Powstanie między parkingiem strzeżonym i ul. Gwarków. Potrzebny tam czy nie to inna sprawa, ale było puste miejsce to coś wybudują.
Troszkę kiszka że tak blisko Lidla, jak już to bardziej by się przydał bliżej pętli, no ale to chyba jedyne wolne miejsce żeby postawić tego typu obiekt, chyba że gdzieś bardziej na obrzeżach. W sumie jak na takie duże osiedle to aż dziwne że tak mało tu supermarketów w zasadzie jeden lidle jest jeszcze EKO, ale takie malutkie że chyba nie może sie nazywać superkarketem.
Kiedyś gdzieś czytałem że miał tu powstać Park ale to chyba były tylko jakieś koncepcje mieszkańców a nie plany władz.
Troszkę kiszka że tak blisko Lidla, jak już to bardziej by się przydał bliżej pętli, no ale to chyba jedyne wolne miejsce żeby postawić tego typu obiekt, chyba że gdzieś bardziej na obrzeżach. W sumie jak na takie duże osiedle to aż dziwne że tak mało tu supermarketów w zasadzie jeden lidle jest jeszcze EKO, ale takie malutkie że chyba nie może sie nazywać superkarketem.
Kiedyś gdzieś czytałem że miał tu powstać Park ale to chyba były tylko jakieś koncepcje mieszkańców a nie plany władz.
Maniak

no tak, można było zrobić akcję i zasadzić tam drzewa
oczywiście parę lat temu, to może byłaby podstawa do uchronienia tego kawałka zieleni ...
Właśnie urodził mi się pomysł
) należy zrobić bazę miejsc z terenami zielonymi które należy zachować w naszym mieście! i tą propozycją należy się zająć 
oczywiście parę lat temu, to może byłaby podstawa do uchronienia tego kawałka zieleni ...
Właśnie urodził mi się pomysł
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Kolejna inicjatywa?Właśnie urodził mi się pomysł ) należy zrobić bazę miejsc z terenami zielonymi które należy zachować w naszym mieście! i tą propozycją należy się zająć
Co do supermarketu można było to przewidzieć. Już stanowczo za dużo u nas tych super/hipermarketów/galerii etc.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Bywalec

Weteran

Nie jest to też sklep, w którym można płacić kartą... 21 wiek...
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość