Dro-Konsult Sp. z. o. o, firma drogowa poszukuje kandydatów do pracy w Gorzowie Wielkopolskim w charakterze:
pracownika pomiaru ruchu drogowego.
Do zadań wybranych osób należeć będzie:
- zliczanie pojazdów kołowych w wybranych przekrojach drogowych bądź na skrzyżowaniach drogowych, z wyszczególnieniem rodzajów pojazdów.
Wymagane kwalifikacje:
- dyspozycyjność w godzinach wybranych przez koordynatora prac
- spostrzegawczość
- sumienność i odpowiedzialność
- silna motywacja
- posiadanie prawa jazdy kat B i samochodu będzie dodatkowym atutem.
Osoby do pomiarów ruchu drogowego, poszukiwane są w ramach zadania, którego ważnym elementem jest określenie natężenia ruchu w wybranych punktach sieci drogowej. Pomiary ruchu drogowego, odbywać się będą w Gorzowie Wielkopolskim. Planowany termin przeprowadzenia badań: październik 2008 – 15 listopada 2008.
Pomiary będą prowadzone w systemie 12 - godzinnym.
Proponujemy następującą stawkę za pomiar :
- 20 zł za godzinę pomiarową
Osoby zainteresowane ofertą proszone są o kontakt pod numerem tel: 662-060-544 lub pozostawienie informacji na priv.
Joanna Sarbiewska
Specjalista ds. systemowego zarządzania drogami i analiz ruchu.
Regulamin forum
Ogłoszenia pracodawców i poszukujących pracy.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

A widzisz, ja byłbym chętny tylko że jestem z Katowic. Studiuje inż. ruchu i tematy pomiarów natężenia ruchu nie są mi obce (w ramach zajęć i ostatniej praktyki wakacyjnej-pomiar w Konstantynowie Łódzkim do celów projektowych). A na dodatek dostępny jestem popołudniami no i w piątek, ale to nie jest dobry dzień na pomiarymonter pisze:Ze tak zapytam z czystej ciekawosci. W Gorzowie nie ma chetnych ? Bo od nas jakos w sumie daleko a nie sadze ze trafi sie chetny na wykupienie noclegow.
IR
Nowy(a) na forum

Informacje
0 użytkowników » 1 gość