Regulamin forum
Uroczyste obchody, wspomnienia, dokumenty, wydarzenia upamiętniające te dni.
polar21, gdzie się pojawiasz, tam wzbudzasz nie pożądane emocje (vide - forum Muratora i nasze), mało tego, obrażasz ludzi. W swym poprzednim poście z godz 10:42 nazwałeś surgeona idiotą, co po ponad 7-iu godzinach raczyłeś usunąć. Zawsze uważałem, że im bardziej tępy krytyk, tym ostrzejsza krytyka i to się tyczy w szczególności do Ciebie. Wprawdzie już wcześniej napisałem, że nie będę już z Tobą polemizował, ale tym razem nie wytrzymałem, bo przeszarżowałeś.

po pierwsze - ciekawe kto powiedzial cos o burku obrazajac tym mnie. Trochje wiecej realizmu a mniej obludyNEVIL pisze:polar21, gdzie się pojawiasz, tam wzbudzasz nie pożądane emocje (vide - forum Muratora i nasze), mało tego, obrażasz ludzi. W swym poprzednim poście z godz 10:42 nazwałeś surgeona idiotą, co po ponad 7-iu godzinach raczyłeś usunąć. Zawsze uważałem, że im bardziej tępy krytyk, tym ostrzejsza krytyka i to się tyczy w szczególności do Ciebie. Wprawdzie już wcześniej napisałem, że nie będę już z Tobą polemizował, ale tym razem nie wytrzymałem, bo przeszarżowałeś.
po drugie - jak mialem niby zareagowac skoro surgeon probuje wmowic ze moj ojciec byl zomowcem. surgeon nawet sobie nie zadal trudu (a moze nie potrafi) by troche bardziej sie wczytac w moj post. A usunolem ten wpis by nie karmic trolla (ciekawe czemu nie reagowales kiedy surgeon wyzywal mnie od frajerow - ot tak selektywnie sie oburzasz, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze jestes pelen obłudy). To tyle OT.
Z toba nie zamierzam polemizowac bo juz udowodiles ze nie masz nic do powiedzenia (to samo sie tyczy forum muratora - szkoda mi czasu zeby tych sekciarzy przekonywac bo im nic juz nie pomoze)
Początkujący

Informacje
0 użytkowników » 1 gość