Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Niedługo zacznie się budowa hotelu "Bomabol" w miejscu starej fabryki domów (Jeronimo). Obecny "Bomabol" jest remontowany z wierzchu, aby podnieść jego cenę. Przy nowym hotelu powstaną chyba też mieszkania, wjeżdzając do lubina od strony Legnicy można zauważyć reklamę z mieszaniami za 3400 z firmy Bomabol.
Budowa tego Hotelu w tym miejscu z pewnością jest związana z naszymi aspiracjami do stworzenia centrum treningowego na euro 2012, a czy powstanie hali na osir blokuje te aspiracje czy aby ubiegać się o utworzenie takiego centrum hala musi powstać w bezpośrednim sąsiedztwie stadionu? Bo wobec deklaracji naszego prezydenta albo hala powstanie przy osir albo nigdzie nie powstanie.
Budowa tego Hotelu w tym miejscu z pewnością jest związana z naszymi aspiracjami do stworzenia centrum treningowego na euro 2012, a czy powstanie hali na osir blokuje te aspiracje czy aby ubiegać się o utworzenie takiego centrum hala musi powstać w bezpośrednim sąsiedztwie stadionu? Bo wobec deklaracji naszego prezydenta albo hala powstanie przy osir albo nigdzie nie powstanie.
Początkujący

już coś działają z mieszkaniami w Bomabolu http://www.mieszkanialubin.pl
człowiek się rodzi zdolnym a później.......idzie do szkoły
Początkujący

Stały bywalec

Weteran

odnośnie stronki, jeśli znajdą się nabywcy na te mieszkania i tą lokalizację i bedą zadowoleni to w porządku -
co do elewacji - nie wiem czy to przypadkiem nie jest dobre rozwiązanie - sam mieszkam w bloku na przylesiu z nowa elewacją i wg mnie to się sprawdza - budynek jakoś wygląda a konstrukcja jest solidna jak radziecki czołg (fakt, że nie zawsze pion trzyma), wg niektórych głosów solidniejsza niż nowe developerskie cudka - budowane jak najszybciej i jak najtańszym kosztem z suporexu i innych tanich materiałów
co do elewacji - nie wiem czy to przypadkiem nie jest dobre rozwiązanie - sam mieszkam w bloku na przylesiu z nowa elewacją i wg mnie to się sprawdza - budynek jakoś wygląda a konstrukcja jest solidna jak radziecki czołg (fakt, że nie zawsze pion trzyma), wg niektórych głosów solidniejsza niż nowe developerskie cudka - budowane jak najszybciej i jak najtańszym kosztem z suporexu i innych tanich materiałów
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Początkujący

Weteran

...co znaczy tylko tyle, że wczesniej wartość tych miejsc została wkalkulowana w cenę całości
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Informacje
Bing [Bot] » 1 gość