Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
obsługa konta pocztowego

Post autor: praca123 »

Praca w domu. Wymagany komputer z dostępem do internetu. Gwarantujemy umowę. REK-296.

E-mail: kadobrzynski@wp.pl
numer GG: 4940157

Przeysłam Pani/Panu link do strony z ofertą: www.moja_prosta_domena.republika.pl

Oprócz tego link, który potwierdza wiarygodność firmy:
http://www.moja_prosta_domena.republika.pl/uczciwosc.htm
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Szczerze mowiac to ja nie wierze w te bajeczki o zarabianiu w necie tlustej kasy w taki sposob. 39zl za jakas strone a potem kokosy prawie za darmo? Ktos tu niezle kombinuje. Mam nadzieje ze nikt sie na to nie nabral. Nikt nikomu nic za darmo nie daje. Wystarczy sie przyjrzec tej ofercie. Po pierwsze... kaza sobie placic na wejscie co jest typowa praktyka firm oszustow (paru ludzi na bank sie natnie i zaplaci). Strona firmowa stoi na darmowym serwerze i widac iz jest robiona na poczekaniu. Czyzby tak wspanialej firmy, dajacej ludziom kase prawie za darmo, nie stac na pozadna strone www? Stronka o uczciwosci to tez zwykla sciema... takie cos moze napisac kazdy o szczatkowej znajomosci HTMLa. Konkretnych dowodow na uczciwosc firmy nie ma. Nie dajmy sie naciagac :) Pozdrawiam
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

powtórzę swoje:

to jest dział praca, a nie dział pt. "Dymanie naiwniaków na kasę", więc post jest nie na temat

proszę wykasować to g....
Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki

Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: gombey »

Wlasnie o to mi chodzilo. Kolega dobrze pisze. Panowie moderatorzy i administratorzy... usuwajcie posty typu "szybka kasa za nic". My wiemy ze to jest sciema ale nie pozwolmy by nabierali sie inni. Pozdrawiam serdecznie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mosiek »

Kasujcie nim ktos jeszcze da sie na to nabrac... Jedna wielka sciema...
Pozdrawiam
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM