Nowy(a) na forum

czy ktos wie ,czy u nas w miescie jest studio tatuazu?
Nowy(a) na forum

Maniak

Nowy(a) na forum

Weteran

Ponoc studio tatuazy jest gdzies obok salonu fryzjerskiego, ale ktorego to nie wiem 
Poza tym sa w Lubinie ludzie ktorzy zajmuja sie tym profesjonalnie i nie maja "oficjalnego" studia. Wystarczy sie rozejrzec i popytac
Poza tym sa w Lubinie ludzie ktorzy zajmuja sie tym profesjonalnie i nie maja "oficjalnego" studia. Wystarczy sie rozejrzec i popytac
Bywalec

Witajcie! Jeżeli mogę Wam coś doradzić, to po:
1) Przed zrobieniem sobie tatuażu głeboko zastanówcie się nad wizerunkiem, jaki i gdzie chcecie mieć.
2) zastanówcie się, czy chcecie mieć tatuaż płytki czy głeboki. Od tego zależy trwałość i możliwość ewentualnej kasacji rysunku w przyszłości. Ja w woju zrobiłem sobie "głębokiego" pegaza na ramieniu i zabiegi wywabienia go są połowiczne.
3) Jak robić tatuaż to w renomowanym salonie, polecam Wrocław.
4) zrobiłem sobie pięknego motyla kolorowego "paź królowej" na żołędziu, przyjaciółki są zachwycone.Jest na moim blogu/tylko dla wtajemniczonych/
5) to studio we Wrocławiu to jakoś tak : mosquito, mosquitototo, znajdziecie. Mają dobry sprzęcior.
6) Powodzenia i radochy z tatu.
1) Przed zrobieniem sobie tatuażu głeboko zastanówcie się nad wizerunkiem, jaki i gdzie chcecie mieć.
2) zastanówcie się, czy chcecie mieć tatuaż płytki czy głeboki. Od tego zależy trwałość i możliwość ewentualnej kasacji rysunku w przyszłości. Ja w woju zrobiłem sobie "głębokiego" pegaza na ramieniu i zabiegi wywabienia go są połowiczne.
3) Jak robić tatuaż to w renomowanym salonie, polecam Wrocław.
4) zrobiłem sobie pięknego motyla kolorowego "paź królowej" na żołędziu, przyjaciółki są zachwycone.Jest na moim blogu/tylko dla wtajemniczonych/
5) to studio we Wrocławiu to jakoś tak : mosquito, mosquitototo, znajdziecie. Mają dobry sprzęcior.
6) Powodzenia i radochy z tatu.
Quo vadis Domine ? Czy byt określa świadomość a niebyt jest nicością ?
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Chciałabym odnowić ten temat,czy ktoś z Was wie coś na temat tatuowanie w naszym mieście?
Jest jeden salon, koło żarłoka na przeciwko galerii Cuprum.
Ceny w miarę przystępne i gośc naprawdę fajnie dziara...
Poza tym są ludzie którzy tatuują w swoich domach, wystarczy się rozejrzeć i popytać a znajdziesz:)
Ceny w miarę przystępne i gośc naprawdę fajnie dziara...
Poza tym są ludzie którzy tatuują w swoich domach, wystarczy się rozejrzeć i popytać a znajdziesz:)
To że ja wami gardzę, a Wy się mnie boicie, to nie powód żeby się na siebie obrażać:D
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Początkujący

Nowy(a) na forum

Najlepsze obrazki wykonują we Wrocku, na Kleczkowskiej , w celi nr 147. Aby się tam dostać do ,,mistrza", to trzeba coś zrobić. Dla przykładu , można postraszyć Niewodniczańskiego, że mu się uszy obetnie żyletką przy samym łbie, a on już Ci wczasy na Kleczkowskiej załatwi , gdyż groźby okaleczenia są karalne....
Wprawdzie Niewodniczański nie jest już prominentną osobą, lecz nie wszystkim jego wcześniejsza działalność trafiała do przekonania.

Nowy(a) na forum

witam
jest w Lubinie studio tatuażu, robiłam tam i uważam ze jest super,w podkowie się mieści,
Valhalla,nie polecam domowych prób robienia tatuażu, może okazać się ze mieszkanie jest jednak mało czyste,wiec można coś jednak złapać,no i wydaje mi się ze warto zapłacić więcej i mieć coś porządnego,a nie cudaka
pozdrawiam
jest w Lubinie studio tatuażu, robiłam tam i uważam ze jest super,w podkowie się mieści,
Valhalla,nie polecam domowych prób robienia tatuażu, może okazać się ze mieszkanie jest jednak mało czyste,wiec można coś jednak złapać,no i wydaje mi się ze warto zapłacić więcej i mieć coś porządnego,a nie cudaka
pozdrawiam
Informacje
0 użytkowników » 2 gości