Witam. chciał_
bym się dowiedzieć czy w Lubinie są jakieś sekcje Ju-jitsu? Może inaczej.. wiem że są ale prosił_
bym o dane. Znam tylko jedną nazwe UKS Kuguar ale żadnego kontaktu, nic. Wyczytałem na jakimś innym forum o treningach w SP4 i SP10 (bodajże) i ich terminach ale to są dane z 2002 roku. Prosił_
bym o jakieś informacje najlepiej z nr telefonów. Pozdrawiam
Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Nowy(a) na forum

Ostatnio zmieniony 12 paź 2007, 18:02 przez cody, łącznie zmieniany 2 razy.
1. Również proszę o kontakt do tej sekcji jj.
2. w SP10 jest KRAVMAGA
3. w SP4 jest piłka ręczna i chyba jakieś karate (ale tego nie jestem pewien)
4. cody w kościółku podobno jest trener z jj. Kolega chodził do niego na ,,prywatne lekcje" 5 zł jeden trening - czyli wychodzi 40zl msc. Pon, Śro - jeżeli byłbyś zainteresowany to załatwiłbym kontakt itd odrazu sam bym sie zapisał
Więc ponawiam prośbę o kontakt
!
Edit:
Sory, że tak wykopałem stary temat.. Ale nie chciałem zakładać takiego samego, nowego tematu
2. w SP10 jest KRAVMAGA
3. w SP4 jest piłka ręczna i chyba jakieś karate (ale tego nie jestem pewien)
4. cody w kościółku podobno jest trener z jj. Kolega chodził do niego na ,,prywatne lekcje" 5 zł jeden trening - czyli wychodzi 40zl msc. Pon, Śro - jeżeli byłbyś zainteresowany to załatwiłbym kontakt itd odrazu sam bym sie zapisał
Więc ponawiam prośbę o kontakt
Edit:
Sory, że tak wykopałem stary temat.. Ale nie chciałem zakładać takiego samego, nowego tematu
Informacje
0 użytkowników » 1 gość