Junglos pisze:veldrin masz problemy emocjonalne ? ;p
Po prostu mnie to smieszy.
Szczerze.. tak walentynki u zakochanych sa codziennie .. ale pomysl o ludziach ktorzy maja ochote wykrzyczec jak bardzo kochaja to druga polowe ?
krzycz.
przecieŻ sa i tez przyjaciele? mozna podziekowac przyjacielowi za to co zrobil dla ciebie ?
Jakie to slodkie
przecieŻ nikt tu nikogo nie zmusza .. jezeli osoba chcialaby napisac swoje wyznania publicznie to prosze bardzo my to ulatwiamy jako forum.
wiem, ze ludzie maja rozne potrzeby, choc ta mnie bawi.
zreszta nie wstydze sie tym ze sam napisalem post do mojej dziewczyny.. ona wie ze ja ja bardzo kocham ale gdy zobaczyla ze jest post w internecie zatytulowany do niej .. bardzo milo jej sie zrobilo ..
ciesze sie.
poza[spacja]tym jest taki fajny dzial jak
Propozycje i uwagi i z takim czyms powinno sie wlasnie tam udawac

Jako admin mozesz tam go przeniesc. nie bede mam nic przeciwko.
Jak juz mowilem, milego swietowania
BTW. moglbys sie pokazac na CAPO
[ Dodano: Wto Lut 08, 2005 17:03 ]
Nie zauwazylem posta Vendro, ten tez chetnie skomentuje

dzis mam duza ochote podyskutowac
Vendro pisze:Dlaczego mam ten post usunac? Zostawię go, lecz temat raczej powinien być w dziale opinii o forum.
pisalem wyzej, mozecie go przeniesc
Czy to pomysł poroniony? Nie, dlaczego... ja mam na ten temat inne zdanie.
To, że ktoś napisze gdzieś, że kogoś bardzo kocha to nie jest to wg. mnie od razu exhibicjonizm. To tak jakby... writerzy od graffiti byli exhibicjoniztami
Nie mozna porownywac graffiti(jakby nie patrzec,(ciezko mi tu uzyc odpowiedniego slowa...) powiedzmy: sztuki do publicznego wyznawania milosci). Wiadomo, ze sztuka jest sposobem ekspresji, ukazania swych wizji, proba ukazania swoich uczuc. Ale IMHO to cos innego niz takie "Kocham Cie XXX" [bez skojarzen] na forum. To mi traci jakims programem TV dla masy.
Ale... też czasami ktoś czuje taką potrzebę, że krzyczy dla całego świata, jak bardzo kocha drógą osobę.
to trąci pozerstwem