Bywalec
Bywalec
Kontakt:
No to nieźle sklepów ci u nas dostatek. Pytanie czy to super- czy hiper- market i jaka sieć , może ktoś wie coś więcej?? Przy wjeździe do miasta od strony Wrocławia prywatny inwestor wykupił teren, który obecnie przypomina wielki plac budowy. - W tym miejscu powstanie obiekt handlowo-usługowy związany z wyposażeniem wnętrz – wyjaśnia Krzysztof Olszowiak, rzecznik starostwa, które 20 lutego wydało pozwolenie na budowę. Zakupienie produktów do wyposażenia domu, nie będzie stanowić już problemu, ponieważ obok Castoramy i Obi, będzie to trzeci tego typu obiekt.... Edycja 2008/04/19: Zmieniłem tytuł bo nie był do koąca poprawny :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

Dale Cooper pisze:Będziemy mieć IKEA? :>
Na to bym niestety nie liczyl. :(
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Łukasz:De »

Dlaczego nie IKEA??? W sumie to nie jest taki typowy market budowlany.
Obrazek
Obrazek
zz
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: zz »

Raczej nie będzie to Ikea, obiekt przy wjeździe od strony Wrocławia wybuduje belgijska firma E&L Real Estate.Będzie miał powierzchnię 7000m i nie będzie to branża budowlana lecz wyposażenia wnętrz.
http://www.real-estates.pl/projekty-w-f ... wania.html
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: GregPepe »

**zz - ale ikea to właśnie wyposażenie wnętrz, więc to co napisałeś w żaden sposób jej nie wyklucza
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: makaron »

hej
jeśli wam brakuje ikei to zawsze możecie skorzystać z możliwości zakupu ich produktów przez internet w sklepie www.taniutko.pl
jeżeli jesteście zainteresowani mogę udostępnić kody rabatowe -20zł - proszę pisać
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Raczej ze znalezieniem takich miejsc nie powinniśmy mieć żadnych problemów, ale ja również jestem zdania, że wiele ciekawych informacji zawsze warto poszukać w sieci. Zdecydowanie ja polecam wam bardzo fajny wpis https://familyrollo.pl/blog/jakie-zaslo ... na-wynajem ponieważ to w nim dobrze napisano o tym jakie zasłony wybrać do mieszkania na wynajem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: evrederkosh »

Zanim zaczniesz przeglądać katalogi meblowe, zastanów się nad stylem, który chciałbyś osiągnąć w swoim domu. Czy preferujesz nowoczesny minimalizm, klasyczny urok czy może rustykalny urok? Określenie swojego stylu ułatwi Ci wybór mebli, które będą harmonizować z resztą wnętrza.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: qurtinger »

W dzisiejszych czasach, gdzie przestrzeń w domu często jest na wagę złota, innowacyjne rozwiązania stają się coraz bardziej popularne. Jednym z takich pomysłów jest łóżko pionowe w szafie. Łóżko pionowe w szafie https://smartbett.pl/murphy_beds/aligment-vertical/ to doskonałe rozwiązanie dla osób, które muszą radzić sobie z ograniczoną przestrzenią w swoim domu. Dzięki temu rozwiązaniu, łóżko może być schowane do szafy w ciągu dnia, pozostawiając więcej wolnej przestrzeni do użytku. To idealne rozwiązanie dla mieszkań o mniejszym metrażu lub pokojów, które pełnią różne funkcje.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM