Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
człowieku
przepraszam cię, ale muszę użyć tego określenia: "bubek jesteś straszny!" ale czego się spodziewać... jeśli chodzi o kasię wilk, to dotychczas jak to nazwałeś "zawyła" w kilku piosenkach i to nie tylko z mezo, ale także z innymi kapelami. i niestety - dla ciebie - doceniło ją więcej ludzi, niż twoje poglądy. (nagroda w opolu, sopocie, super jedynka itp.) to w sprawie pani wilk.

teraz a propo's rafała podrazy. wiesz gdzie jest twój problem... masz kompleks. mam nadzieję, że nie tej części ciała o której mysli większość mężczyzn, kiedy mówi się o kompleksach... to jedna kwestia, zaś druga - jeśli go nikt nie zaprasza, to widac jest kulturalny i nie narzuca się samoistnie.
zaś jeśli mówisz o placówkach kulturalnych etc., to powiem ci tylko tyle, że książka "magdalena, córka kosska" była nominowana do nagrody kościelskich, nagrody polityki i zdobyła nagrodę związku literatów polskich - to chyba coś znaczy... prócz tego sam autor otrzymał stypendium od wisławy szymborskiej, chyba że dla ciebie ona też jest nikim w naszej literaturze...
do tego mój drogi ksiązka, zyskała bardzo pochlebne opinie znawców tematu: broniarek, raczek, lipska etc. - mam nadzieję "znawco tematu", że te naziwska nie są ci obce. chyba że ty wolisz doda robaczewska, majdan itp. (poczytaj, sobie to wszystko jest w internecie i dopiero zabieraj głos) i kończąc, bo szkoda mi klawiatury na ciebie...
to, że ten człowiek nie pojawił się jeszcze w naszym mieście, naprawdę tylko źle świadczy o zarządcach placówek kulturalnych i bibliotek w naszym mieście. to tyle w kwestii rafała podrazy. fajnie gdybyś przemyślał czasem co piszesz, wtedy nie będę musiała podważać lotności twojej psyche.
ewka
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

nagroda w opolu, sopocie, super jedynka
No niesamowicie prestiżowe nagrody. Brakuje Eurowizji :)

Wracając do tematu. W dalszym ciągu nie przeczytałaś moich postów. Kompletnie ignorujesz to co piszę, a do tego rzucasz dziwne aluzje w moją stronę, całkowicie bezpodstawne.
W którym miejscu umniejszam talent Pana Podrazy albo obrażam jego książkę?
W żadnym koleżanko. W żadnym też miejscu nie obraziłem Ciebie. Centra kultury, biblioteki mają swoich dyrektorów i oni decydują kogo się zaprasza, a kogo nie.
I staram Ci się to przekazać już od kilku postów, ale nie dociera.

Taki Grabarz już od kilku lat nie ma nic do przekazania, a co roku pojawia się 2, 3 razy w Muzie i gra koncerty. Taka sprawiedliwość.

pees
Nie używaj z łaski swojej terminu kapela do Mezo, obrażasz tym normalne kapele.
slayne
slayne

Post autor: slayne »

Dale Cooper pisze:

Taki Grabarz już od kilku lat nie ma nic do przekazania, a co roku pojawia się 2, 3 razy w Muzie i gra koncerty. Taka sprawiedliwość.
No to akurat niezbyt udany przyklad biorac pod uwage "rocznice" lubinska. Pozdrawiam

ps. Proponuje rozrzszerzyc swoja muzyczna orientacje, bo swiat muzyki nie ogranicza sie tylko do rocka czy metalu. Calosc waszego dialogu jest troche hmm ciezko strawna i to z obu stron ot co czlowieka rozne zamilowania strony.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM