Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
EMPiK w Lubinie!!!

Post autor: szocha1991 »

Co o nim sądzicie...DLa mnie to zdeczka niewypał stoi w tak waznym miejscu miasta Ok...Ale nigdy nie ma tam nic na czas...Np...Swego czasu nie doczekalem sie na plyte Peji...I kupilem ja w MediaMarkt we Wrocku:) Teraz 26 marca premiere swojej plyty mial raper Eldo do empiku zawitalem 27 marca plyty NIE MA:(...Czy zdaz

ylo[ort!]

Wam sie trafic w empiku na egzemplarz artukulu w dniu premiery:)??
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

niestety zdarzylo mi sie. jezeli nie ma danej plyty, zawsze mozna ja zamowic, info na ten temat wisi na scianie w empiku.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Mi tam wcale nie żal, że nie ma na czas jakiejś płyty. Lubię chodzić do Empiku, jest całkiem sympatycznie, książkę sobie kupię co jakiś czas (ostatnio często :), a i kawę dobrą dają. Moja córa jest już stałym klientem na gorącą czekoladę (w kawiarence)i bajkę dla dzieci (na wynos)

PS Pozdrówka dla dziewczyn z uśmiechem spełniających życzenia mojej rozdartej familii :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Malka »

Gdzie byśmy na wagary chodzili gdyby nie empik? Zwłaszcza w zimie? :P
goleń'owa joke.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

JasioJasio pisze:Mi tam wcale nie żal, że nie ma na czas jakiejś płyty. Lubię chodzić do Empiku, jest całkiem sympatycznie, książkę sobie kupię co jakiś czas (ostatnio często :), a i kawę dobrą dają. Moja córa jest już stałym klientem na gorącą czekoladę (w kawiarence)i bajkę dla dzieci (na wynos)

PS Pozdrówka dla dziewczyn z uśmiechem spełniających życzenia mojej rozdartej familii :)
HE, he. Podpisuje sie obiema rekami.
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

empik jest okej i dorbze ze jest. Jak czekasz na jakąś premiere to ja sobie zamow wczesniej i bedziesz mial od razu.
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM