Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Stały bywalec

Sporo w nim błędów, mail z prośbą o poprawę pozostał bez odpowiedzi, ale najważniejsze, że pojawiła sie nowa linia-widmo 100bis http://img135.imageshack.us/img135/3975 ... biswu3.png

łoł. ciekawe
błędy też zauważyłem na początku... teraz jakoś mniej.
btw OT: co ciekawe notorycznie popełniają błędy w nazwach zespołów na lubińśkich imprezach i tak: Afekt stał się Artefaktem, FixUP był FicUp'em... itd.
btw OT: co ciekawe notorycznie popełniają błędy w nazwach zespołów na lubińśkich imprezach i tak: Afekt stał się Artefaktem, FixUP był FicUp'em... itd.
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Stały bywalec

moze juz czas zainteresowac sprawa telewizje? Mysle ze jak sie tam ekipa wybierze to komus z PKSu od razu sie ochota na poprawki znajdzieif_ona pisze:Napisałam maila też do PKSu z prośbą o poprawki - oczywiście, również i ten mail pozostał bez odpowiedzi. Najlepsze, że zdumiewa mnie moje własne zdumienie w kwestii takiego systemu olewawczego..
Stały bywalec

Dzwoniłam do PKSu - wyjaśniono mi, że rozkładem UM zarządza. Zadzwoniłam więc do UM. Tam zdziwienie, że jakiekolwiek błędy są - pan, który ze mną rozmawiał, aż zerknął do netu.. Początkowo twierdził, że wskazanych przeze mnie godzin odjazdów "autobusów-widm" nie widzi.. Okazało sie po chwili, że miał problem z prawidłowym odczytaniem rozkładu.. Bywa.. Obiecał, że poprawki zostaną naniesione..
Urzędnicy z UM obligatoryjnie powinni jeździć komunikacją miejską - aż naucza się czytać rozkłady i zrobią się zieloni od 'zapachów' tejże komunikacji..
Urzędnicy z UM obligatoryjnie powinni jeździć komunikacją miejską - aż naucza się czytać rozkłady i zrobią się zieloni od 'zapachów' tejże komunikacji..

Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 2 gości