Regulamin forum
Wszystko dla komputerowych mianiaków
Hadrware, software, internet.
Nowy(a) na forum

Czy w Lubinie istnieje możliwość naprawy konsoli Sony PSP? Konkretnie chodzi mi o wymianę ekranu LCD. Wiem, że kiedyś był serwis/sklep konsol przy ulicy Pawiej ale już go tam nie ma. Pomóżcie proszę jak najszybciej, bo z końcem miecha jest premiera europejska gry Final Fantasy VII Crisis Core i jak sprowadzę grę, a nie będę mógł w nią zagrać to chyba się pochlastam
Jak nie ma nigdzie takiej możliwości w naszym mieście to napiszcie gdzie najbliżej można, tylko chodzi mi o dokładną lokalizację, bo błądzić na przykład po Wrocku to mi się nie uśmiecha ;]
Początkujący

Dowiedz się w BIEDRONCE na ul. Hutniczej. Tam jest taki punkt, zaraz przy wejściu od przejścia nadziemnego, w którym człowiek naprawia różne konsole.RATI pisze:Czy w Lubinie istnieje możliwość naprawy konsoli Sony PSP? Konkretnie chodzi mi o wymianę ekranu LCD. Wiem, że kiedyś był serwis/sklep konsol przy ulicy Pawiej ale już go tam nie ma. Pomóżcie proszę jak najszybciej, bo z końcem miecha jest premiera europejska gry Final Fantasy VII Crisis Core i jak sprowadzę grę, a nie będę mógł w nią zagrać to chyba się pochlastamJak nie ma nigdzie takiej możliwości w naszym mieście to napiszcie gdzie najbliżej można, tylko chodzi mi o dokładną lokalizację, bo błądzić na przykład po Wrocku to mi się nie uśmiecha ;]
Pozdrawiam
KulMen
Informacje
0 użytkowników » 1 gość