Regulamin forum
Twój kot zginął? Szukasz nowych znajomości a może chcesz ogłosić swój ślub? Napisz!
Nowy(a) na forum

Hej, chciałam zapytać czy orientuje się ktos z was gdzie w lubinie można sobei przekłuć jezyk ??
Ania
Weteran

U tego gościa można to zrobić, ale nie pamiętam adresu:

Inicjatywa dla Lubina - www.inicjatywa.elubin.pl/dokuwiki
Portal tematyczny poświęcony rozwojowi Lubina.
Nevil: przegiales
:D
No wlasnie dlatego przegiales - po co komu kolczyk w butach 
Weteran

Jak to po co Nevil? Popatrz i pomyśl! Same pozytywy 
1. Zarobią producenci kolczyków i Skarb Państwa (podatki + vat). Zarobi nasz "przebijacz" jęzorków.
2. Kolczyki są często ze srebra lub z jego domieszką - a skąd się bierze większość tego metalu? Wiadomo KGHM i Lubin - skorzysta nasz region
3. Zarobią nasi kochani lekarze (co chcą podwyżek) na leczeniu powikłań po przebiciu języka - a jak nasza koleżanka przebije sobie ważny nerw to rekonwalescencja do końca życia i jeszcze porażenie języka... ehh... mnóstwo wizyt i dodatkowych honorariów.
4. Zarobią w związku z powyższym firmy farmaceutyczne. Np. drogie antybiotyki po wdaniu się zakażenia we wspomnianej jamie ustnej. Leki uspokajające, znieczulenia...
5. Wreszcie, może przebity język spodoba się koleżankom (moda, szpan) i pozytywny efekt dla ogółu się zwiększy.
6. Może dzięki rozpowszechnieniu się zjawiska, ktoś mądry wpadnie na pomysł, aby politykom nie wywiązującym się z obietnic wyborczych za karę przebijać jęzory, kolczyk z pętelką - łańcuch i przykucie za jęzor do ławy sejmowej, aż taki delikwent nie zagłosuje zgodnie z obietnicami. W końcu niektórzy politycy za dużo gadają, ale bez żadnych konkretów (im też trzeba przekłuć jęzory!).
1. Zarobią producenci kolczyków i Skarb Państwa (podatki + vat). Zarobi nasz "przebijacz" jęzorków.
2. Kolczyki są często ze srebra lub z jego domieszką - a skąd się bierze większość tego metalu? Wiadomo KGHM i Lubin - skorzysta nasz region
3. Zarobią nasi kochani lekarze (co chcą podwyżek) na leczeniu powikłań po przebiciu języka - a jak nasza koleżanka przebije sobie ważny nerw to rekonwalescencja do końca życia i jeszcze porażenie języka... ehh... mnóstwo wizyt i dodatkowych honorariów.
4. Zarobią w związku z powyższym firmy farmaceutyczne. Np. drogie antybiotyki po wdaniu się zakażenia we wspomnianej jamie ustnej. Leki uspokajające, znieczulenia...
5. Wreszcie, może przebity język spodoba się koleżankom (moda, szpan) i pozytywny efekt dla ogółu się zwiększy.
6. Może dzięki rozpowszechnieniu się zjawiska, ktoś mądry wpadnie na pomysł, aby politykom nie wywiązującym się z obietnic wyborczych za karę przebijać jęzory, kolczyk z pętelką - łańcuch i przykucie za jęzor do ławy sejmowej, aż taki delikwent nie zagłosuje zgodnie z obietnicami. W końcu niektórzy politycy za dużo gadają, ale bez żadnych konkretów (im też trzeba przekłuć jęzory!).
Dajcie spokój, jakies stereotypowe wnioski wyciągacie.
Chce robić to niech robi.
Koło pałacyku slubu jest dobra kosmetyczka.
Chce robić to niech robi.
Koło pałacyku slubu jest dobra kosmetyczka.
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Nowy(a) na forum

O właśnie o ten budynek mi chodzi ;D
babka miła, pare sekund i bardzo dobrze mi zrobiła
babka miła, pare sekund i bardzo dobrze mi zrobiła
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Weteran

A co konkretnie przebijałeś?
Język właśnie 
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Weteran

To twardy gość z ciebie,
ja bym sobie nie dał przebić jęzora:)
ja bym sobie nie dał przebić jęzora:)
Informacje
0 użytkowników » 2 gości